Recommended Posts

Ugradio sam u moj bmw e91 komplet ksenone,led pozicije i led maglenke, i nije mi bilo jasno zasto izbacuje gresku na bordu za sijalie, i cackao sam nesto bord i izbacio mi neke CCID kodove za sijalice, i na osnovu toga sam ustanovio da su maglenke CCID 126 138 ,a nije mi jasno zasto ih bord ne ocitava ako su 35w i imaju otpornike za board da ne izbacuje gresku, i jos poziciona svetla CCID 131 i 132 ,kao pise da su canbus ,a board ih ne ocitava, a ksenone verovatno ocitava jer su ballasti canbus ,a led diode nece da ocita, zasto?

dali se to moze nekako podesiti na light modulu u nekom servisu? zvao sam bmw radulovica i preporucio mi je RASU bmw iz novog sada on kao moze to da podesi na modulu da napr maglenke ocituje na 35w i pozicije i sve sto je budzeno.

ovde sam pronasao sve kodove za bmw

za maglenke mi je jasno da je kod 126 desna i 138 leva a nije mi jos jasno sta je:

FRM 131 Parking Light Left Front Failure

FRM 132 Front Right Side Light Failure

dali su to pozicije ili oborena svetla?

hvala

http://www.bimmerfor...d-codes-t59840/

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Posto nije bilo odgovora na ovo pitanje resio sam da odem kod majstora Rase i problem mi je sad resen, greske su dekodirane tj isklucene i nema vise sad da izbacuje greske na bordu za led sijalice, podeseno je sad i farovi da sijaju kao americka svetla tj da se duga svetla automatski ukljucuju pri startovanju motora i ali da rade na pola snage,i sve to da ne moraju da se pale oborena svetla danju koje su ksenoni i sve to kostalo 50e ... kako got ja zadovoljan .

Link to post
Share on other sites