Kako skinuti instrument tablu sa e36


Recommended Posts

Mislim da je moguće da je zbog unutrašnje jedinice klime, koliko se sećam, morao sam da je otkačim na E32 da bi skinuo kontrolnu tablu.

Ne mogu da garantujem, ali mislim da je tako.

Mogu da pogledam skinutu tablu, možda dobijem flashback kakva je jebada bila.

Link to post
Share on other sites

vrlo jednostavno, ja moju skidao prije 10-ak dana da zamjenim neke sijalice... znaci vidjeces dva sarafa sa gornje strane, za njih ti treba torex kljuc, kad njih skines onda pritisnes rukom po sredini skroz u dno table i taj dio bi trebao da upadne malo unutra a gornji dio da ispane i onda uhvatis za gornji pa je uzvuces do volana, pa onda skines dzekove (ima ih tri) i na kraju je izvadis skroz... al ako ti volan nema ono stelovanje gore/dolje morat ces ga skidat da bi izvukao tablu... ja imam to pa ga nisam skidao....

samo lagano sa dzekovima, znaju da puknu one zhabitze....

Link to post
Share on other sites

Bogami nije, mora da se skida soferka, drzi se na 4 srafa odozgo, e sada mozda i ne mora da se skida ali mislim da je isuvise usko ako se ne skine i ne znam da li moze da se pridje, slikacu sutra tablu pa neka neko proba kome nije skinuta soferka !

Skinuta jeeeee kao sto rekoh :prankster2:

Link to post
Share on other sites

LAdno sam sišao u garažu da pogledam tablu od e32 i vidim da ima 4 bela plastična nosača i setim da smo skidali šoferku da bi je skinuli.

Posle par sekundi se setim da je na mom 525i klinik skinuo tablu, ali da šoferka stoji na autu, pa me bilo sramota da lupetam, da se direktor ne javi da kaže da nemam pojma...

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...