Hiroshi 0 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 Pozzdrav, uzeo sam ovaj modul i potrebna mi je pomoc u vezi instalacije ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan... Link to post Share on other sites
CasperBg82 0 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=31234 Link to post Share on other sites
Hiroshi 0 Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 U mene je u pitanju ovaj modul... Link to post Share on other sites
Hiroshi 0 Posted November 7, 2014 Author Report Share Posted November 7, 2014 Znaci potrebno mi je objasnjenje za ovu šemu znaci ja bih kopcao na poziciju tj na ccfl angel eyes i maglenke Link to post Share on other sites
vranjin 0 Posted November 7, 2014 Report Share Posted November 7, 2014 prvo batali koriscenje i pozicije i maglenki, zakomplikovaces previse. na slici je bas lepo nacrtano. Crvenu na plus a crnu na minus. Plus od jedne maglenke preseces i ta dva kraja vezes sa zutom i zuto crnom. Plus od druge maglenke preseces i ta dva kraja vezes sa narandzastom i narandzasto crnom. Samo ne vidim sta okida taj modul. Ej, prodaj ti to i uzmi pravu stvar :lol: Link to post Share on other sites
Hiroshi 0 Posted November 9, 2014 Author Report Share Posted November 9, 2014 Gdje se kopcaju ove žuto-crna i narandžasto crna? Link to post Share on other sites
smg 0 Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Ja bi rekao levo i desno kratko svetlo ... Link to post Share on other sites
Hiroshi 0 Posted November 9, 2014 Author Report Share Posted November 9, 2014 Ja bi rekao levo i desno kratko svetlo ... a ove zute i narandzaste? Link to post Share on other sites
smg 0 Posted November 10, 2014 Report Share Posted November 10, 2014 Prekidač za svetlo / osigurač je bukvalni prevod ... ali rekao bi da odatle "zna" kada si ti upalio svetlo ... nisam pametan. Link to post Share on other sites
Hiroshi 0 Posted November 10, 2014 Author Report Share Posted November 10, 2014 Prekidač za svetlo / osigurač je bukvalni prevod ... ali rekao bi da odatle "zna" kada si ti upalio svetlo ... nisam pametan. eh sad je to pitanje gdje se to kopča , ovo sam sve razumio ali to nikako :S Link to post Share on other sites
Recommended Posts