Recommended Posts

Pošao sam na put i problem auto se ugasio. Sačekam malo upali pa ponovo isto popalile se sve lampice i samo štekće neće da upali. Odem do majstora konstatovao regler i zamenio ga auto radio bio na put vratio se sve ok. kad juče upalila se lampica za alternator. Otišo kod majstora probao novi regler i opet isto, a alternator puni normalno iako svetli lampica. Pokazuje grešku da nema komunikaciju sa kompjuterom. Majstor kaže da je problem što regler nije orginalan i da moramo da nađemo bošov orginal da bi ga komp. prepoznao. Treba da idem na put ponovo neznam da li smem, da li neko zna šta je i da li smem da idem na put..................................

Link to post
Share on other sites

Da ti treba originalni regler, treba ti. Preko komunikacije ocitava greske na alternatoru ali takodje ima i neke zastitne funkcije. Ja ne smem da ti savetujem da ides na put sa ovim reglerom. Mozda prodje sve ok ali moze i da se opet isto desi.

Link to post
Share on other sites

Nov bošov regler orginal opet nije ugasio lampicu a puni preko 14v, majstor nešto čačkao pinove i vezu sa računarom sada gasi lampici ali ne može da riše grešku sporadičan prekid veze egulatora napona sa računarom. Verovatno jer mu nije bmw- dijagnostika pa mu ne da da obriše grešku.

Link to post
Share on other sites