Акумулатор BMW e46 320d


Recommended Posts

Пошто ми је акумулатор једва преживео прошлу зиму, ову тешко да ће прегурати решио да купим нови и не стрепим да ли ће ујутру упалити или не.
На форуму сам видео да су доста хваљени ТОПЛА и Bosh акумулатори, али продавац у једном радњи ми је доста исхвалио руски акумулатор АКОМ који има такође 3 година гаранције и топло препоручио њега, јер како каже од када га продаје, никада није имао ниједну рекламацију. Да ли неко има искуства са овом марком и каква су ваша мишљења?

Link to post
Share on other sites

Ja imam Magnum od 100mAh. Prosle zime mi je jez klime 3-4 puta tokom noci skroz praznio alumulator i ocekivao sam da je mrtav i da cu morati uskoro nov da kupujem medjutim od kad sam popravio klimu nikad vise nisam imao problema tako da ako je par puta izdrzao totalno praznjenje po mrazu i nakon toga radi bez problema preporuka od mene

Link to post
Share on other sites

Imao sam Enegizer 80Ah, u 320d i nisam bio previse zadovoljan, imao sam dva puta problem sa njim i nosio ga u servis posto je bio pod garancijom, pregledali ga i posle je radio ok al bilo je leto. Kaze mi gazda prodavnice da je imao dosta reklamacija na njih, sto mu je jako cudno posto je u vrhu kvaliteta. I preporucio mi je Top Topla koji sam uzeo za Pasata, kaze da nije imao problema nikad sa njima. E sad videcemo, tek par meseci ga koristim.... Garancija je 36 meseci, toliko ce sigurno raditi. :)

Link to post
Share on other sites

@StunterSM @crni82 @tatkonadzeja @Sale-Sombor @gagi225 @dulebp 

Хвала свима на брзим одговорима и што сте поделили самном ваша искуства. Данас сам узео руски акумулатор Реактор од 100Ач и ударном снагом од 1000А што мислим да је супер за дизел возило. Цена је 14000 дин али су прихватили онај стари тако да је цена нешто умањена. Гаранција је 40 месеци, па видећемо колико ће трајати и како ће се понашати. Радо ћу поделити са вама искуства. Колико видим, нови су на тржишту, треба се доказивати :)

 

Испод можете наћи линк њиховог сајта
http://www.akom.ru/catalog/reactor/#

Link to post
Share on other sites