Recommended Posts

naime,u poslednje vreme,jbme struja(kablovi)kad vozim na plin(na benzin sve ok).to se desilo i pre dve godine a kad sam zamenio kablove i stavio neke polovne ORIGINAL od 320i sve je bilo u redu (iako su bili nesto duzi)do sad.odem i kupim za omegu 1.8,dva dana bilo dobro a onda opet zajebancije,kad polazim ili kad sa malog gasa dodam jachi,secka,trookkira i nakon sekundu,dve probije i povuche.e sad,koje kablove da kupim i kojeg materijala(silikonski,zicani ili oni treci ....) i od kojeg vozila.inace da se ne ponavljam,318i M40.

Link to post
Share on other sites

Lika Sistem na Zrenjaninskom putu proizvodi kablove za sva moguca kola i daje na njih godinu dana garancije. Cene su vise nego povoljne.

Link to post
Share on other sites

Kablovi za 318 is kostaju svuda od 5400 do neverovatnih 17000 a kod njih sam platio 3900 "sa ugradnjom" i dobio godinu dana garancije.

Link to post
Share on other sites
  • 4 years later...

Iga pozdrav, vidjeh ovaj tvoj problem i prepoznah moju sadašnju muku, molim za savjet imamo istu makin i kod mene je prvo bio proble što mi je auto radio kao na 3 klipa, pa sam zamijenio kablove (navodno orginalnim) ali onda moje muke počinju na plin auto trza, gubi obrtaje, pa onda primi gas (isto kao kod tebe) malo sam se tako mučio i primjetio da se isto dešava i na benzinu (vratim stare kablove opet isto) a ja auto kod električara gdje je i dandanas, sve je pregledao ništa mu nije jasno, našao sam mu razvodnu kapu i rotor (polovne da proba da nije to)ako ne bude ni to imaš li brate kakav savjet da uzimam i nove kablove ili ....

Pozdrav iz Republike Srpske - Banja Luka

:e30:

Link to post
Share on other sites