Spacemaster

"AUTOMOBILI - SMISAO ŽIVOTA " dokumentarni film - AUDI TT

Recommended Posts

Drugari, Marko ovde sa drugarskog "AUTOMOBILI" foruma. Hteo bih da predstavim svoj projekat, te iako nije reč o BMW modelu, mislim da ljubav prema autombilima ne bira brend, i da bi svaki zaljubljenik u automobile ovo treba da pogleda.

Film „ CARS – MEANING OF LIFE“ koji ćete imati priliku da vidite u nastavku ovog teksta, DELO JE NAŠIH LJUDI, i upravo govori o tome, tj. predstavlja priču koju bi svaki zaljubljenih u sportske automobile i njihov tuning voleo da pogleda.

Ova priča počinje u Beogradu pre više od godinu dana, kada je grupa auto entuzijasta odlučila da od AUDI TT automobila sa fabričkih 200 konjskih snaga, napravi ultimativni trkački automobil sa skoro duplo više snage nego što je fabrika propisala, koji će imati šta da pokaže na trkačkoj stazi, ali i van nje.

Tokom celog filma, objašnjena je većina procesa tuniranja, gde su na automobilu pored promene karoserijinih delova, modifikovani delovi motora, menjača, vešanja, upravljačkih elemenata, kočionog sistema, unutrašnjosti, itd. sve u cilju dobijanja što većih performansi.

Kako sam proces tuniranja nije bio jednostavan, i može se reći da je jedan od najzahtevnijih tunerskih poduhvata na našim prostorima, veliki broj problema je vodio ka tome da se odustane od celog projekta. Međutim, nije se odustalo, napravljen je automobil, koji je brži od Porsche-a 911, brži od AUDI-a R8, a kako je celo putešestvije teklo, za to ipak pogledajte film „CARS – MEANING OF LIFE“.

 

Edited by Spacemaster

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav Marko, znamo se sa foruma AUTOMOBILI

Sent from my (S' mobilni) LG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Extra, svaka čast, vrhunski odrađen i projekat i prezentacija!  👍

Ima li problema na tehničkom pregledu? Da li si morao da radiš neku papirologiju, ateste i sl.?

Share this post


Link to post
Share on other sites