bmw131289titan1389 0 Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 Pozdrav svima, Da li je neko imao iskustva sa V12 motorom 300ks. Auto je jako malo vozen poslednjih godinu dana i motor ima cudan zvuk(po nekoj mojoj proceni hidropodizaci) Oterao kod jednog majstora koji mi je odmah rekao da su hidropodizaci. Probao sam i sa zamenom ulja, voznje sa visokim obrtajima, cak sam i po savetu drugara mehanicara ispustio ulje i sipao 5l dizela i ostavio auto da radi 10min na leru kako bi, kako on kaze, u slucaju da je neki od hidrosa zaribao, popustio, pa opet ispustio i nalio ulje medjutim nista bolje. Jedan od mehanicara koje sam kontaktirao mi kaze da moze biti i da je bregasta ostecena. Da li je neko imao slican problem? Hvala unapred Pozdrav Aleksandar Link to post Share on other sites
Indorile 0 Posted May 29, 2020 Report Share Posted May 29, 2020 Ako je do njih kupis nove i resis problem. Niko odavde od aktivnih nije vozio m70 da ja znam tako da kod nekog ko zna i hoce da se bakce time i resavaj. Link to post Share on other sites
GMK 0 Posted January 27, 2025 Report Share Posted January 27, 2025 Find your perfect match for tonight’s adventure in Your Town Best realistic sex game Link to post Share on other sites
Dejanivan 0 Posted February 13, 2025 Report Share Posted February 13, 2025 Razumijevanje osjećaja i potreba. Best Adult Game Link to post Share on other sites
quadrifoglio 0 Posted September 5, 2025 Report Share Posted September 5, 2025 Webcam Girls Live – Adult Dating in Real Time https://secrelocal.com private adult chat rooms Link to post Share on other sites
Recommended Posts