Velja977 0 Posted October 15, 2020 Report Share Posted October 15, 2020 Imam jedno pitanje,ako bi neko mogao da mi pomogne.Biću kratak:Letos zamenjeno:vodena pumpa,termostat,nov antifriz,visko ventilator.Dešava se da povremeno izbaci po malo antifriza ispod hladnjaka i čini mi se da je malo veći pritisak u celom sistemu.Naime,kad ugasim zagrejan motor,nakon par minuta se čuje povremeno,blago šištanje i ne mogu da procenim da li dolazi iz čepa ,spojeva creva ili šrafova za ozračivanje.Temperatura je uvek ispod 100 stepeni (95-98).Inače sipan je g11 antifriz .Hvala unapred na odgovoru. Link to post Share on other sites
Nemanja-e36 0 Posted October 16, 2020 Report Share Posted October 16, 2020 Uzmes nov cep koji kosta 400 500din i probas... Takodje nikad ne sipaj vodu do cepa. Ja sam se tako zeznuo, imas u mojoj temi... Link to post Share on other sites
Velja977 0 Posted November 1, 2020 Author Report Share Posted November 1, 2020 Problem rešen.Hladnjak puštao na plastici ispod šrafa za ozračivanje.Nije se primećivalo dok nisam skinuo ventilator.Kupio sam nov hladnjak,nema više velikog pritiska u crevima i normalno kad je hladan nivo tečnosti je do oznake kalt. Link to post Share on other sites
Recommended Posts