Pozdrav svim članovima i ljubiteljima BMW-a!


Recommended Posts

:e30: Postao sam član kluba i veliko mi je zadovoljstvo.Prelistavajući forum naišao sam na mnogo korisnih saveta, iskustava, entuzijazma, želja, htenja. Naravno, svima je ista jedna stvar. BMW. Nadam se da ću u budućnosti biti aktivan kao član i možda pomoći nekome sa nekim savetom ili predlogom.

Inače, vozio sam E-30 320i , a sada sam prešao E-36 318iS i time ostvario neke svoje davnašnje snove.Između ta dva automobila imao sam dosta automobila koji su druge marke i nikada nisam bio zadovoljan. Kao sa izgledom tih automobila tako i sa ergonomijom enterijera. Uvek sam sa setom gledao BMW na ulici i sebi govorio da ću kad tad ponovo sesti u BMW. Auto koji sada vozim lepo izgleda, dosta je očuvan, sve u svemu zadovoljan sam. Dobio je i nadimak od drugara i komšija, " picolovac ". Toliko za sada.

PS Beogradsko Motorno Wozilo :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Dobro nam dosao Dejane. Kada imas vremena postavi slike '' picolovca'', u podforum automobili clanova.

Link to post
Share on other sites
Dobro nam dosao Dejane. Kada imas vremena postavi slike '' picolovca'', u podforum automobili clanova.

Druže, hvala na dobrodošlici! Pokušao sam da postavim slike, ali u prvom pokušaju imageshaker mi je ponudio opciju smanjenja rezolucije što sam prihvatio, ali mi se kasnije nije svidelo. Zatim sam ponovo uploadovao iste fotke, ali bez smanjenja rezolucije, tako da sada postoje dva moja topica. Imam želju da obrišem onaj prvi sa smanjenom rezolucijom, ali ne znam kako. Ukoliko je to do Vas, slobodno ga obrišite, a ukoliko je do mene, dajte mi smernice, kako ne bi postojao dupli topic. Na ovom drugom se auto mnogo bolje vidi. Možda nije loše da ostanu oba, kako za one sa dial upom, tako i za ADSL. Pozzzz! Dejan :rolleyes:

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.