djordjeno

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About djordjeno

  • Rank
    bmw pocetnik

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Ime i prezime
    Djordje Kovacevic
  • Lokacija
    Ljubljana
  • Automobil
    BMW E46 320d
  1. Ok hvala na odgovoru. U medjuvremenu sam zvao majstora ovde u SLO, i rekao mi da nova kosta nesto oko 170e. Cekacu da prodje sneg pa je stavljamo.
  2. Pozdrav svima, koliko kosta da se promeni zastitna plastika ispod motora. Naime, presao sam par puta preko snega i pukla mi je ova zastita pa me koliko otprilike kosta nova/polovna i koliko je hitno da se promeni? (u pitanju je e46) Nisam ni znao koliko mi je nizak auto, kad malo veci sneg pravi probleme ;) Hvala! Djordje
  3. Hehe U Ljubljani kazu: "kva pa to"?
  4. Imao sam priliku da probam konkretan primerak i utisci su odlicni. Sodelovac odlican izbor!
  5. Hvala na komplimentima. Nisam nista menjao. Takvog sam kupio. Verovatno ga je ovaj prodavac malo budzio. Nemam slike enterijera ali je standardnog izgleda bez nekih specijalnih elemenata. Platio sam ga u novembru 2008 za nesto manje od 8k evra. Cenio ga je u oglasu skoro 9k. Plus sam dobio jos jedan set zimskih guma sa felnama. Kombinacija dobrog pogadjanja i metode solarnog placanja. (Pare na sunce)
  6. djordjeno

    E46

    Garant je iz USA. Tamo je odsustvo ukusa i stila.
  7. Pozdrav, Auto je kupljen u Nemackoj krajem prosle godine. Presao oko 170k, 5 / 2001. Za sada sam zadovoljan. Planiram da ga malo provozam a onda da uzmem nesto novije recimo zadnje godiste e46. Sa izgledom nove BMW3 nisam preterano odusevljen pogotovu zadnjim delom. Kao da su im Amerikanci upali u dizajn sobu kad se skicirao zadnji deo B). Evo nekoliko slika (malo su povece) http://loungetv.tv/bmw/bmw6.jpg http://loungetv.tv/bmw/bmw15.jpg http://loungetv.tv/bmw/bmw3.jpg
  8. Pozdrav, Cudi me da ne moze da se obori cena od onog "dekice" barem sa 6999 na 6500. Uvek je to moguce kad pokazes da si ozbiljan kupac i izvadis kesh na sunce. Ne znam za cene u Srbiji ali ja sam u Nemackoj istog BMW e46 320d 5/2001 sa 170000 platio oko 8k krajem prosle godine. Koliko vidim taj auto se i dalje prodaje sto ce reci moze da se odbije pa stotina evra.
  9. Zdravo svima, Zovem se Djordje, privremeno zivim i radim u Ljubljani. Od pre nekoliko meseci vlasnik sam BMW E46.