ronin011

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ronin011

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Stefan
  • Lokacija
    Beograd/Zvezdara
  • Automobil
    BMW 118d
  1. ...svaka cast!! drift sa dve KS!!
  2. Drugar mi je predlozio da se uclanim u neki BMW klub... i eto velika pomoc google.. ma google je knele nema sta!!
  3. ne koliko ja znam nema.. od evro3 pa na gore je uvek dozvoljeno.. moj drug je apsolutni vw frik u Austriji je nasao golf 2 wolfsburg kolekciju ali on je to uzeo kad je bila ona akcija oko uvoza.. ali raspitaj se povodom toga.. znam da nasi prave uvek neke akcije koje traju po mesec dana znaci da mozes da uvezes bilo koje auto bez obzira na standard ili godiste..
  4. Druze nasao sam ti auto!!!hehe.. lik hitno prodaje!! pogledaj ovo http://www.autoscout24.at/Details.aspx?id=biwvb1wft3vc
  5. da jeste ...moja je greska, imao sam u glavi Austriju jbg.... u Austriji su plave tablice!! :)
  6. to se zove srpski oldskul!! uvek pali ...haha!!! hvala!!!
  7. postoji mnogo mogucnosti!! brzo/skupo, sporije/jeftinije ako kupujes od dilera sto bi bilo najjednostavnije! dobijes od njega probne tablice izgledaju kao normale stim da su plave(u vecini slucajeva su vec zauzete) rezervisi ih!! sa njima mozes do granice mislim da cak i Madjari pustaju!? to su kao probne, !! uglavnom nije nikakav problem!! ako ti nesto treba javi se!! znam perfektno nemacki jezik pa mogu da se dogovorim sa doticnim prodavcem!! :)
  8. Kad vec trazis u Nemackoj.. onda trazi na mobile.de ili autoscout24.de obrati paznju kod kontakt adrese.. trebalo bi da pise "händler" to znaci da se ne prodaje privatno auto nego u salonu!! naravno i tu ima mogucnosti prevare ali znatno manje!!
  9. Cao, zna li neko gde mogu kupiti/poruciti jedan od tuning kataloga??.. Znam da preko grane nije problem u Madjarskoj se moze kupiti na bilo kojoj pumpi ili trafici.. riger salje kataloge samo u zemlje EU... Hvala unapred
  10. cao!!..a znaci sa magarca na konja??! :) ..hehe