stefansd79

Members
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

6 Followers

About stefansd79

 • Rank
  bmw ucenik
 • Birthday 06/18/1979

Profile Information

 • Ime i prezime
  Stefan Devetakovic
 • Lokacija
  Velika Plana
 • Automobil
  e34 520

Recent Profile Visitors

715 profile views
 1. Možda je neko već posravljao isto itanje, ali meni pretraga neštonslabo ide, jel neko od vas sipao ELf 5w40 u e46 320d 110kw i kakva su iskustva?
 2. stefansd79

  Tablet u e36 i muka

  Oooo :dance3: :dance3: :dance3: pa krenule su igrice bez granica. To je da ti vratim :P
 3. Da li može neko ko ima veliki bord komp na petici, a ima motor iz "deskripcije" da mi da da prepišem taj korekšn faktor :prankster2: , ne puni mi se baš 80L goriva samo da bi preračunavao i dobio pravi podatak. Ako neko ko ima hoće da pomogne, a ne zna, to se nalazi na "test 20"
 4. Da li ova pumpa ide na m50 motore i da li možda neko zna kakav je kvalitet. Treba da mu menjam tečnost i termostat, pa bi da mu zamenim i pumpu, jer to ne verujem da je ikad menjano. http://www.kupindo.com/Automehanika/10972772_Nova-vodena-pumpa-za-BMW-E36-E46-E39-E38
 5. stefansd79

  Oglasi

  Gledao sam ja tu kocku kabrio negde između januara i marta ove godine, jer mi je nuđena solidna doplata za moju peticu. Zapažanja su bila sledeća. Isključena lampica za pritisak ulja, al to nebi ni primetio da nisam skinuo čep motora i video da motor uopšte nije u vakumu. Vizuelno mi se više sviđao nego sad na slici, jer je imao mt1 branik pozadi, lepše felne mislim da su bile borbet A, al nisam 100% siguran, krov je sad dosta bled u odnosu na februar-mart. Osim tog motora auto je stvarno bio perfektan.
 6. pozdrav,nov sam ovde...da li mozes da mi kazes kako i gde mogu postaviti slike mog bmw-a tj. kako uopste mogu ucestvovati u temama...hvala

 7. stefansd79

  Plavi davac

  Kako da proverim vrednosti? Kad spojim unimerom ona 2 jezicka ne dobijem nikakvo ocitavanje.
 8. stefansd79

  Plavi davac

  Da li je plavi davac razlicit na m20 i m50 motoru. Oni su fizicki isti, ali da li imaju iste vrednosti?
 9. stefansd79

  Vakum regulatora pritiska

  Detaljno sam proverio te slike na bimer forumu, bas taj topick i nisam video da to ima na slikama kod njega. Nesto sam cackao i nasao sam jos jedno crevo malo deblje koje vuce vakum, a koje je bilo zastopano srafom, pa sam ih spojio nepovratnim ventilom. Trebalo bi da je to-to jer ovo crevce koje sam juce nasao se spaja t racvom na liniju od usisne grane do regulatora pritiska goriva.
 10. stefansd79

  Vakum regulatora pritiska

  Nemam na nepovratnom ventilu mesto da zbudzim crevce.
 11. stefansd79

  Vakum regulatora pritiska

  nemam plin, a nije ni bio na tom motoru
 12. stefansd79

  Vakum regulatora pritiska

  Upitanju je motor m50b20
 13. Pored davaca bregaste ima neko burence iz koga idu 2 crevceta. Jedan kraj se zavrsava na nekoj t racvici koja vodi sa jedne strane u regulator pritiska goriva i usisnu granu, a drugo crevce ne ide nigde. Probao sam da dunem i da povucem to crevo koje se zavrsava nigde :P i neke razlike postoje u radu kad ga povucem. Pitanje di se to crevo ubacuje?
 14. stefansd79

  Problem sa ler gasom

  Ako ti vuce kako treba + ne trosi previse ne diraj mu nista, eventualno oteraj kod nekog bas dobrog plinadzije da ga fino podesi.
 15. stefansd79

  Problem sa ler gasom

  Nego sipaj plin :lol: