acaE36

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About acaE36

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Aleksandar Basica
  • Automobil
    e46 316i
  1. acaE36

    bmw 318i N42

    Moj N42 se upravo radi na ful generalnoj. Nazalost takva je situacija i osudjen sam na njega i ja da se pitam, sad sam ga vozio i vise nikad. Danijele, to sto si opisao za jutarnje paljenje, ti zvukovi kad je hladan, to je i meni bilo isto tako i motor mesec dana kasnije zakazao. Neko i komentarise da mu sljaka bez problema, taj redizajnirani spaner cu da vidim i da probam pa cu vam javiti utiske. Ali opet kazem u naglasavam da ga ne bih vozio vise nikad da sam u mogucnosti :) pozz
  2. Hvala na komentaru @casper :)) kao sto je rekao,o potrosnji molim vas nastavite na navedenom topicu :) @Caspere imas li ti neki savet u vezi ove situacije ?
  3. @Casper: Prijatelju verujem da posedujes znanje o automobilima,posebno marke BMW ali druze u pitanju je moja e46 ,u ovom topicu, i nisi u pravu! U gradu trosi ravno 12,2L benzina,a na otvorenom na fiksiranoj voznji 120km trosi 8,9L.
  4. Zdravo drugari,zovem se Aleksandar,iz Beograda sam. vozni park koji posedujem je jako siromasan :D Pre godinu dana sam vozio Crnu e36,316i,a sada sam skoro kupio sivu e46,316i(1.9i M43 motor) i jako sam zadovoljan. Hvala vam na gostoprimstvu :)
  5. Hello Dear,

    i am Mirabel,single never married, tall slim,and fair,that loves sightseeing and reading,i viewed your profile and got interested in knowing you more for important discussion,could you please reply to me via my mail address ([email protected]) so that we will know each other very well.i will send my pics later.

    Thanks,

    Mirabel

    ([email protected])

  6. Beogradsko Mangupsko Wozilo :D