BMWmaster

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BMWmaster

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 01/31/1993

Profile Information

  • Ime i prezime
    Dalibor Milicevic
  • Automobil
    BMW
  • Interests
    Bimmers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. nije on toliko truo :) hvala,hvala :)
  2. ma ima mnogo stvari da se objasnjava koje su komplikovane,dok ja vama svima docaram na cega ja mislim prodje voz...znaci motor je ekstra,to mi je najbitnije, da tu nema sta da diram,a ovo sve ostalo radim bez dinara ulaganja,u radionici imam sve,sto nema vremenom ce se nabaviti,svako ko bvoli svoj auto,voli i da radi oko njega,tako cu i ja da ceprkam i nema sta da placam majstora,proslu kocku koju sam imao sve sam sam radio.lakse mi je da vremenom ulazem svakih par meseci po 100 evra,to mogu da priustim,a da iskesiram neki auto od par hiljada evra odma to je tesko...tako da cu ovaj srediti po
  3. hahaha,jeste,znam sve,ima dosta da se radi,ali oko limarije,to mi je najmanji problem,jer cu to sve za dzabe da odradim,meni je vazno da je motor ekstra,i jeste da ce me izaci jos 500 e najmanje,ali sredicu ga onako kako meni odgovara,da sam kupovao neki od 1500e ko zna kakav bi bio i da li bi mi se sve svidjalo na njemu...mislis da je los zbog limarije samo ili ? :)
  4. veliki sam ljubitelj kocki,naravno ekstra su mi i ostale serije,razmisljao sam se izmedju kocke i njega,ali ide mnogo bolje od kocke 2.0,to je presudilo :)
  5. ma koliko sam ja video,to je sve ok,motor ima PUS ,bengulica je kupljna,ide kao metak :) :driv_ing: 100 evra da im dam da procitaju brojeve na sasiji i motoru i uporede sa saobracajnom,pa nisam tolika budala...tako mogu da sisaju neke budale...
  6. sve je kako treba,auto kupljen,ide kao zmaj :)
  7. svaka cast za sredjivanje,auto je bombonica,nisam video slike kakav je bio kad je slupan,ali to mi se bas i ne gleda.lepo je sredjen ali ako su losi putevi kod tebe u okolini ne bih preporucio jer ces trap da radis svakih mesec dana,kod mene su bile 15ke i unistavale su mi trap zbog rupa jer mi je u selu rupa do rupe.ja sam isto slupao svoju kockicu 2.0 87.god,bandera joj presudila :D nije bila za sredjivanje :(
  8. svaka cast,auto sa ovom bojom izgleda moderno,a sam po sebi je oldtimer,savrsena kombinacija. :)
  9. E ovako,interesuje me da li mogu da imam nekih problema?...U autu je motor 96 godiste,na to godiste se auto i vodi,ali je sasija april 94.to,zadnjih 7 slova i brojeva sasije su to pokazali...da li je to samo motor promenjen,ili je neka zajebancija ?
  10. E ovako,interesuje me da li mogu da imam nekih problema?...U autu je motor 96 godiste,na to godiste se auto i vodi,ali je sasija april 94.to,zadnjih 7 slova i brojeva sasije su to pokazali...da li je to samo motor promenjen,ili je neka zajebancija ?
  11. e onda nek ga cuvaju andjeli cuvari i da te sluzi...auto je :bomb: :)
  12. sad sam tek video da se zajebavas za plin...i vec kad si sve,ali bas sve uradio na ovoj zveri,sto ne stavis neki drugi km sat,malo li je da pokazuje samo do 240km ili 260,koliko je vec.. :) i ajde organizuj jedan dan za nas sa foruma da svi dodjemo i pogledamo bengulu :)
  13. zajebavas me da ces da stavis plin ?
  14. au covece kao iz fabrike,jos ako ima angel eyes...ful fulova sto se kaze :)
  15. Dobrodosao,ovde svasta mozes da nadjes i cujes...cekaj da vidis sta je ljubav kad sednes u BMW :)