djukicc

Members
  • Content Count

    114
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by djukicc

  1. Na BMW F30 prestale su da reaguju maglenke. Kada pritisnem dugme nista se ne desava, ne reaguju ni prednje ni zadnja. Takodje migavci kad ih aktiviram  na levo ili na desno trepnu samo jednom i ugase se. Kad ih aktiviram za promenu trake standardno trepnu 3 puta. Proverio osigurace napred pod haubom, pozadi i kod suvozacevih nogu one koji se nalaze na modulu, sve deluje ok, modul je suv, nema tragova vlage. Da li se neko susretao sa ovim problemom?

  2. On 3/27/2021 at 7:50 PM, frank said:

    To je ta cena. Mrtva karavančina. Neće ga niko. Prešao boga-oca naravno.

    Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
     

    Koliko god da je presao bolji je auto za ove pare od mrcina e60 napakovanih na M paket koji se kace ovde.

  3. Motor je vise nego odlican, daleko bolji od prethodnog. Ja sam lanac menjao tek na 265 000km a nije se cuo ni na toj km. nije li to vise nego dovoljno? Ode lanac i na m47 kad menjas ulje na 30-35000km i sipas smece, gomilu sam ih video sa istegnutim lancem i uz to i svaki drugi guta ulje. Ne moze se ziveti u proslosti i VW tsi kidaju lance kao ludi samo se manje prica o njima nego o BMW.

  4. On 1/31/2021 at 11:12 PM, Glisa said:

    https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17585594/bmw-520-m-paket-navl-autom?ref=search-normal&position_ref=16  

    Сетим се само како многи кукају на овај плац,па загледам сваки онако мало више 😃 

    Овај ауто-плац има затегнуте аутомбиле,не мају баш неку опрему али сви онако делују као пушке https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/17470989/bmw-520-20d-perffektanful?ref=search-normal&position_ref=22

    Ako nije tajna moze u privatnoj poruci koliko kosta da se ovaj plac pohvali?

  5. 23 hours ago, Stefan L. said:

    tako je za f10 postoji kljuc kod kap holdera s tim sto neki to ne dobiju.. 

    Nema svaki kljuc(nije kod svakog ispod cup holdera), vecina koja se vozi kod nas je sa opcijom odvijanja ispod auta. A sto se tice tog ubacivanja u N preko kontakta, traje samo odredjeni vremenski period(par min) i vrati sam u P. 

  6. Na ovom menjacu koji je na f10 ima ispod da se ubaci kljuc da se razdvoji menjac da moze da se slepa. A na e60 LCI ima kad se skine ukrasna plastika oko palice automatskog menjaca mesto gde se ubaci srafciger i povuce se (napred ili nazad ne secam se dobro) uglavnom to je fora za slep automatika. Za neka trzista f10 ima alat crvene boje u kutiji za alat u bunkeru i ubacuje se ispod cup holdera(vadi se cup holder onaj ispred menjaca) 

  7. 13 hours ago, kami said:

    Xenon i bi-xenon

    Sent from my SM-G975F using Tapatalk
     

    Bi xenon su oba fara, samo je donji adaptive i belo socivo je cornering a ovaj gornji je klasican i crno socivo ne sija vec je imitacija projektora.

  8. 1 hour ago, M look said:

    Nisi ti nista permutovao!

    Samo si bio slobodan u proceni vrednosti automobila i zaradi na istom.

    Auto je placen 7900e a ulozeno 2200e! 

    I dalje je najeftiniji u oglasima!

    SADA SUGESTIJA MLADIM CLANOVIMA - MORATE MNOGO DA ZNATE DA BI KOMENTARISALI ODREDJENE OGLASE I NECIJE LJUBIMCE.

    Covek je komentarisao oglas, kao sto svi ovde komenarisu oglase. Svaki ovde auto koji neko procenjuje i komentarise je neciji ljubimac. 

  9. On 11/30/2020 at 11:28 PM, Rocco77 said:

    A zasto i jedan i drugi nemaju klapne iza bubrega,udarani ili nesto drugo?

    Послато са SM-A505F помоћу Тапатока
     

    Nema svaki e60 klapne, kao sto ih nema ni svaki e90 i f30.

  10. I prvi i drugi imaju dugo i kratko xenon svetlo na spoljnom projektoru. Sto se tice prvog unutrasnji projektor je imitacija a kod drugog je ako se ne varam cornering light.

  11. Koristio ja na par auta(10-ak), uglavnom najvise info ima o autima koji su kupljeni u Belgiji na aukcijama, za te aute postoje cak i slike ostecenja koji su imali ali posto vecina tih nezgoda nije ni belezena, pise da auto nije imao sudare.  Auti koji se kupuju od privatnih lica preko nemaju uglavnom slike i uglavnom pise da auti nisu ucestvovali u nezgodi ali u praksi je naravno drugacije i par auta koje sam gledao su i te kako ucestvovali u nezgodi. Sto se tice kilometraze, pokazuje uglavnom unose koji su belezeni na odlascima u servis. 

     

    Sustina price, auto se gleda i pipa i proba kad se kupuje. Auti sa malom km mogu biti u dosta gorem stanju od auta sa velikom km ako nisu odrzavani. @iwcham za koje god pare gledas e60 nikada ne moze biti nov i mozes naci sa uradjenim lancem al neko da ti garantuje menjac nece sigurno i dpf. Kupujes auto koji je u svoje vreme bio klasa,nemoj ocekivati da ce voznja u njemu da te kosta kao da je golf.

  12. Zvao danas 6+ za akciju zamene egr-a na N47 ako je problematican. Kazu, da bih bio u toku da odrzavam u ovlascenom servisu 😂 Nekako se sazali pa mi proveri da li sam u rizicnoj grupi po broju sasije, hvala bogu nisam jer kako su bili kulturni i raspolozeni ne znam kako bih otisao tamo.

  13. Kakva je situacija sto se tice krova, jel ima nekih propustamja vode kad je jaci pljusak? meni je SLK propustao po negde kad je jaca kisa i ako je tvrdi krov a Roadster smart nisam ni smeo da vozim kad je kisa jer je propustao kao da krova nema. 

  14. F10 malo osvezen, zamenjen set lanca, plocice na svim tockovima, standardan mali servis i jos po neka sitnica. Inace Lanac fabricki je verovali ili ne izdrzao 264000km. mogao je jos da gura ali bi to bila realno kocka.