la-bavarac

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by la-bavarac

  1. Ima kod nas u Laz, mislim da je 20e.
  2. Ja sam se lepo navozao, od pocetka godine sam presao 15000km, na predjenih 10000km sam dolio ukupno 500ml ulja. Potrosnja skromna, a i ne ide tako lose. Retko ko je ostajao ispred mene.
  3. Meni nikad nije detonirao, izgleda da nas ne muci ista stvar.
  4. Kod mene dogura do kraja ali nema snagu i lep rad preko 4500, kao da radi na 3 klipa.
  5. Nisam, izgleda da je problem u glavi motora. U zadnjih mesec dana je bas pocela da se cuje bregasta, hidropodizaci itd. Jeli imas isti problem?
  6. Jeli ista glava sa motora 1.6 m40 i sa 1.8 m40? Hvala unapred na odgovorima.
  7. Kod mene su cene smesne naspram ovih. Ali Beograd je Beograd, a Lazarevac je Lazarevac.
  8. E jbg sad, mozda tripujem a mozda mu i prija ovaj hladniji vazduh. Btw, glava m40 jos kod tebe?
  9. E pa kad ne zalepi ide bolje, sto ti kazes nema On-off. Evo danas je malo hladnije, vozio sam po lokalu, nije nijednom "zalepio" a temperatura je na pola stalno, i ide mnogo bolje nego kad zalepi.
  10. Kod mene je venturi plin, i ponavljam ne pricam o situaciji kad je hladan nego kad je zagrejan a visko se jos nije upalio ili je pauzirao.
  11. I kod mene se lako okrece. Da, i zvizdi majku mu kao da ima turbo. U pocetku bilo zanimljivo, sad vec pocinje da smara.
  12. Neznam da li umisljam ali auto mi ide 20% bolje kad nije aktivan visko. I to nemislim kad je auto hladan nego kad je na pola temperatura tj. na granici da se aktivira. Zna li neko da li toliko moze visko da optereti motor ili kod mene nesto nevalja?
  13. Sad se setih, taj motor ima cev izmedju protokomera i kutije filtera pa je samim tim i lakse da proveris. Javi sta si uradio...
  14. Klapna reaguje momentalno, bez ikakvog zaglavljivanja. A ako se uopste ne pomera onda ce tesko da ga nateras do crvenog. Odvoj kutiju filtera od protokomera, upali auto i sve ces lepo videti. Nemoj samo dugo da ti radi bez filera da ne uleti neki golub unutra :-) Meni je detonacija plina iskrivila klapnu.
  15. Iskljuci gorivo kao problem, tebe vazduh zeza. Pogledaj da ne glavi klapna protokomera, tako je mene zezao na m20.
  16. U tom slucaju nov far da kupis, jer je i xenon sijalica u tim polovnim farovima vec mozda odradila svoje.
  17. Imao sam takav problem na kocki, uspeo sam da je ispravim, ali koska obavezno posle toga inace se brzo vraca na staro.
  18. Iskreno, preteravaju sa felnama. 99% ovih automobila imaju nesrazmerne gume sa felnama.
  19. +1 za bumper, ali iz iskustva ti kazem samo Body bumper, nikako drugi, narocito ne Cosmos.