lord_bozidar

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lord_bozidar

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Bozidar Jeremic
  • Automobil
    530d
  1. zavisi kako kome, zavisi kako ko je sta vozio i ima iskustva u tome. mene bas nesto NE interesuje zbog cega je tebi osmostepeni automatski menjac veliko sranje. meni je odlican, nema osetnog prebacivanja, auto krstari. a po gradu nema bolje solucuje! cak ima i "automatsku kocnicu" da kada stanes na crveno svetlo ne moras da drzis nogu na kocnici. ...ali boze moj, uvek se nadje neko ko bolje zna od BMW inzinjera i troluje po forumu.
  2. podpuno zaboravio da slikam auto sa letnjim felnama... evo dve fonom: Vmax: zanimljiva je zapravo potrosnja, koja je naspram E60 za skoro 2 litre niza!
  3. hoce se ovde postaviti slike sa tuning-styling-a ili negde drugde?
  4. u principu su ti bitna tri voda, plus, minus i signal za rikverc, eventualno i signal za paljenje svetla. retrovizor radi pomocu dve fotocelije koje stalno mere razliku u intenzitetu svetla, ako na zadnjoj foto celiji bude mnogo vise svetla nego na prednjoj, onda elektronika pusta malu voltazu na elektrohromatski gel i on se zatamnjuje. inace, sve to radi na 12V!
  5. mozda ti ovo dalje pomogne: http://www.mercedesklub.rs/thread-4.html
  6. sveze slike od F15, naslednika sadasnje E70ke
  7. ja ipak preferiram italijanski dizajn preko koreanskog, gde su prednja maska, farovi i stopaljke preko pola auta, a to je izgleda sada moda kod svih proizvodjaca! ne znam za koga vise ti nemci dizajniraju automobile, ali opet jedna E38-ca ili E39-ka bi dobro dosla.
  8. poenta je u tome sto ne planiraju da ga prave u seriji, samo jedan jedini napravljen a tako dobro izgleda!!!
  9. eeeh da je srece.... http://www.topgear.com/uk/photos/The-BMW-Pininfarina-Gran-Lusso-Coupe-2013-05-?imageNo=1
  10. loznicanine :D dodji i u mercedes klub ;) www.mercedesklub.rs
  11. nisam ni ja ovih novih mecki, ali w124., slon w140 i stari sl r129 su mi bas po meri! nova e klasa facelift ne moze ni da prismrdi F10 !!! kao neki koreanac izgleda...
  12. to su felne sa C215 CL-a, prvi CL, buljavi ;) sada malo drugacije izgleda nego na slici, vraceno sve u originalno stanje sem xenona i dnevnih svetla.
  13. ajd i ja da se pohvalim, sem BMW-a u porodici imamo i dva mercedesa :o jedan kobajagi dzip: i naravno jedan kabriolet :D
  14. ja tebe icno ne poznajem, a i da te licno poznajem sigurno javno o tome nebih pisao. finansije su privatne stvari i nisu za javnost.