stevanmil

Members
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About stevanmil

 • Rank
  bmw ucenik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Stevan Milentijevic
 • Automobil
  BMW e36 m50b25tu stroker 2.8 supercharged

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. stevanmil

  e36 m50b25tu stroker 2.8 supercharged

  Mogao sam ici bilo koje vreme i biti drugi, ali mene to nije interesovalo. Sve ili nista. Razlika izmedju nas je bila oko 0.1 Evo snimak protiv Petosevica, izbacio sam ga u pro regija
 2. stevanmil

  e36 m50b25tu stroker 2.8 supercharged

  Najbolje vreme auta bez nitra 13.5 sek i sa nitrom 12.7 Osvojena 3 pehara, drugo mesto Srbija Pro Drag RWD, drugi dan trece mesto. I trece mesto Region Pro Drag RWD. Dosao do finala klase 13 u street race, i probio za 5 stotih pa diskvalifikovan
 3. stevanmil

  Koje su bolje letnje gume za felne iznad 18"

  Sto se performansi tice trebalo bi da su najbolje 17ice, a sto se izgleda tice moze i 19 ako ti se to svidja.
 4. stevanmil

  Još jedno pitanje u vezi E46 i E36

  Imas karburatore od juga i stojadina za po 10 evra.
 5. stevanmil

  320d 150ks ubrzanje

  Dobro pegla ovo. Onaj strucnjak sa crnom alfom 147 dizel sa 240ks + 80ks nitra najbolje vreme postigao 13.7 i to u osjeku, bg staza je losiji asfalt i 2/3 blago uzbrdo pa 1/3 blago nizbrdo. 14.1 u Beogradu je za prednju vucu bez nekih da nazovem radikalnih prerada ekstra vreme.
 6. stevanmil

  320d 150ks ubrzanje

  Ovo malo pre probao, nisam sa ovim telefonom nikad do sad. j***m li ga, dosta je brdovito ovde mozda je i to jedan od razloga sto toliko gresi, mozda na ravnici moze da uhvati mnogo vise satelita. A prethodno merenje u drugoj aplikaciji je izmerilo 15 sekundi do 100... Ovo jesu stvarno bili katastrofa rezultati sad, davno kad sam merio gpsom i od 5 rezultata ne budu svi priblizno tacni ni isti i onda mi to ne radi posao, budu relativno normalni i u granicama normale ali ne dovoljno precizni, a meni je bilo potrebno da nadjem nacin da mi uvek meri isto da bi video poboljsanja kako sta budzim i stelujem na kola. Zato je meni najtacnije ovo preko video snimka, ubacis u program za video obradu i tipa meris od 80-140 tacno vreme i poredis, uvek na istom pravcu i uvek od istog mesta krecem zbog tacnosti za poredjenje.
 7. stevanmil

  320d 150ks ubrzanje

  evo ga sa gps, izgleda da mogu u klasu 14 sa dizelom A jedini gps za koji bih mogao reci da je priblizno tacan je na malo starijoj nokiji sto se otvara na pola, symbian sistem race chrono aplikacija.
 8. stevanmil

  320d 150ks ubrzanje

  Haha daj ne zajebavaj brate. GPS jedino mozes iskoristiti da uporedis da vidis jel ti tacan sat i za koliko laze pa onda po tome meris. To sa GPS-om ima lufta za laganje vise od pola sekunde, testirao sam ja sve moguce nacine za merenje ubrzanja jedno bezbroj puta. Od kad sam poceo da vozim ja to radim redovno, jebiga prvi, davni Fast and Furious uticu na vugla evo ga sad i drag trkanje od ove godine Probaj gps merenje na ravnom pravcu u oba smera i videces razliku.
 9. stevanmil

  lupkanje iz motora

  Mada ja sam imao iskustva i sa tim da je liku upao mali deo od ebay kineskog proizvoda na usisu i to je lupalo haha, zabolo se u klip i udara u glavu.
 10. stevanmil

  lupkanje iz motora

  Poskidaj svecice, uzmi tupi dugacak srafciger ili nesto slicno da protnes kroz otvor za svecicu na glavi. Uzmi lampu i gledaj u klip, okreci motor u smeru rada motora dok klip koji testiras ne dodje u gornju mrtvu tacku, nastavi da okreces dok se ne spusti za 1cm klip. Sada onim srafcigerom polako nasloni na klip i pokusaj da gurnes na dole, ako uspes i malo da ga mrdnes na dole, da osetis da se malo pomerio sledi otvaranje motora. Probaj tako na svakom klipu. Tako testiras luft u letecim lezajevima. Za ovakav test je potrebno malo iskustva jer nekada lezaj moze da ima vrlo malo lufta i to moras osetiti.
 11. stevanmil

  320d 150ks ubrzanje

  Puno clanova ima ovaj bmw pa evo koga interesuje kako to treba da ubrzava fabricki. Ovo je moj 320d. 8.8 do stotke.
 12. stevanmil

  BMW E28 525e M30B35

  Dobra masina. Koje ti je najbolje vreme na 402m, izbaci time slip ako imas? Jel si mozda isao na neki Mighty Car Mods skup?
 13. stevanmil

  e46 330 ci

  Sta bi sa ovim, prodje nekoliko meseci, imal kakav dino rezultat i test voznja?
 14. stevanmil

  Red Carpet Bagalama

  Imas li kakve planove za povecanje ergele? Cudo ne operes komplet motor i motorni prostor?
 15. stevanmil

  M50 SUPERCHARGER PROJEKAT

  Lokacija, izgled i rad mikroprekidaca, ne obracati paznju na gornji on je za nitro Izgled kompresora na motoru, zanemariti providno crevo, tu je trenutno radi testiranja pritiska pre i posle interkulera. Tu se vidi velicina remenice na spaneru, dosta je mala (ona gore na slici u prvom postu je tu bila samo radi probe a nemam takvu sliku ove male remenice) Izgled kompresora, bajpas ventila i cevi povratne na usis kompresora, skinuo posudu za vodu radi slikanja Opis usisa i raspored elemenata, ovu sliku sam pravio za SIKI BMW3 pa eto neka je i ona tu