drdrksa

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by drdrksa

  1. Pozdrav svima, Listao sam forum, ali nije mi bas najjasnije. Pitanje glasi: Da li je moguce na BMW 320d e46, 2001 godiste karavan, koji fabricki nema Board Computer ugraditi isti tako sto se kupi ovo i posle se aktivira softverski? Ako je to moguce, da li odgovara bilo koji ablender za e46 sa bc dugmetom ili se mora voditi racuna o izboru po broju dela ili kako vec? Koji softver se koristi za aktivaciju, naravno ako je to moguce?
  2. Ne verujem, jer je malo razlicit hardware u novoj verziji.
  3. Lep auto. Svaka cast. Sa srecom da te sluzi.
  4. Ne, samo na FF 11.0. U Chromeu radi normalno.
  5. drdrksa

    BMW e46 2001

    I mene isto zanima, gde ima i koja je cena?
  6. Izasla je D99 platforma, najnovija, ima internet, i sve zivo. Vrhunski kvalitet i pouzdanost uredjaja. Imate specifikacije na sajtu, kao i ovlascenog distributera za Srbiju, na adresi : http://www.dynavin.com/dealer.php Cena je 780 eura za D99 i nesto oko 630 eura za D95 platformu. Android platformu trenutno nemaju. Jeste to mnogo para na gomili, ali vredi svaku paru.
  7. Da li se ovo samo meni desava? Kad god kliknem na neku temu ili forum, forum me automatski izloguje, pa me opet uloguje i vrati na index stranu foruma. Drugi forumi rade normalno ...
  8. Pozdrav svima, ja sam Dusan iz Uzica. Vlasnik BMW 320d, e46. Veliki fan BMW-a vise od 15 godina. Nadam se finom druzenju ovde i razmeni iskustava kada je BMW u pitanju. ;)