Bruci

Members
  • Content Count

    91
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bruci

  1. http://www.polarklima.rs/index.asp?pageid=A8&title=Kontakt Skroz korektni i profesionalni.
  2. Zovi Deltu oni su imali to crevo ja sam ga uzeo posle 2 meseca cekanja da se uradi revizija i da stigne iz fabrike. Sada je od materijala koji je kao neki tekstil jak i ne bi trebalo da se skuplja kao prethodno koje je i pucalo. Inace auto vuce fals vazduh i bas se primeti u voznji i u radu motora. POzz.
  3. Pozdrav i dobrodosao...
  4. Pozdrav i dobrodosao...
  5. Ljudi da li se isplati uzeti ovaj set i da li neko ima iskustva sa ovim brendom: http://www.ebay.de/itm/BREMSE-VORNE-HINTEN-KOMPLETT-MIT-HAND-BREMSBACKEN-FESTSTELLBREMSE-BMW-/390795640000?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ABMW%7CPlatform%3AE90%7CType%3A320d&hash=item5afd3c3cc0 Hvala.
  6. Vidim ja da ti baratas tematikom i nemackim :) Hvala ti jos jednom. Resen problem.
  7. Hvala na linku. Reci mi da li su isti senzori sa linka i za napred i za nazad. Ne snalazim se bas sa nemackim. Porucio bih oba. I koliko sam razumeo ide samo po jedan napred i jedan nazad. Hvala ti puno na pomoci. Veliki pozdrav.
  8. Ma nije fazon bas u stednji, volim da naucim i znam neke stvari. Mada treba i ustedeti gde se moze. Koliko sam razumeo u Delti su nesto manje od 5000 din po strani , nije ni za bacanje ako ne mora, bolje da potrosim sa mojim prijateljicama ovde u Africi: http://tinypic.com/r/2jezq0h/8 Nista ako nema kreativnog resenja menjam i senzore cim se vratim.
  9. Evo ovako...zamenio sam prednje plocice na autu (BMW E90, 320d, 2005, 120kW) kao i crevo na usisnoj grani (sada je konacno novi tip, jer su ranija creva bila katastrofa kvaliteta) i imam problem jer majstor nije uspeo na dijagnostici da mi resetuje te dve greske. Za filter stoje samo crtice u meniju a znak rucne takodje nece da se resetuje. Moje pitanje je: 1. Da li trebaju da se skidaju stari senzori potrosnje plocica 2. Da li treba obavezno stavljati i nove senzore pri promeni plocica ili nije moranje (ako je moguce da ne prijavljuje vise gresku) 3. Kako i koliko treba da bude profi dijag
  10. Ja uzeo danas Bosch S4, 95Ah i nema greske....sve preporuke. Iz battery centra dodje momak donese ti nov, montira ga i odnese stari. Daju 3god garancije. Kulturno, brzo i profesionalno. Evo i linka ako nekom treba da po modelu auta nadje odgovarajucu bateriju: http://www.akumulatori.rs/search/cid/2
  11. Pozdrav i dobrodosao...