Boban_m

Members
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boban_m

 • Rank
  bmw ucenik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Bruno X
 • Automobil
  435i

Recent Profile Visitors

1011 profile views
 1. Bilstein i Eibach su isto ok ako mozes da dodjes do njih.
 2. Tako je pri zatvaranju vrata na kupeima. I na E92 je isto jer vrata nemaju okvir.
 3. Boban_m

  Oglasi

  Naravno, uz doplatu moze sve, ali ono sto lici na kozu je neki eko materijal. Na mom 325i profil vozackog sjedista ima iste linije pukotine kao taj X5 sa oglasa - tako sam kupio ali se pokazao dosta otporno, na sjedalnom i ledjnom dijelu nema nekih tragova habanja ni posle 6 god. Kazu ta je taj materijal robusniji od koze. Na 435i je drugacija "koza" od 325i ali i dalje nije prirodna.
 4. Boban_m

  Oglasi

  Naravno da nije prava koza, kao sto nije ni na 95% novih auta.
 5. Ukoliko imaju servisnu istoriju koja to potvrdjuje svakako.
 6. Platforme za provjeru istorije treba uzeti sa rezervom. Ne znam koliko i da li Car Vertical naplacuje za izvjestaj, ali samo ukoliko taj izvjestaj sadrzi servisnu istoriju moze se pretpostaviti da je tacna. Ukoliko je npr zadnji servis bio na 118.000 i platforma posle toga nema nikakve dalje informacije, oni ce pretpostaviti kolika je trenutna kilometraza na osnovu istorije za koju ima informacije. Ako je mogao nakon toga biti u garazi ali on ce i dalje racunati da godisnje prelazi istorijski prosjek i ti neces imati tacan info. U USA je najbolja platforma za provjeru istorije CARF
 7. Boban_m

  Oglasi

  Nije skup jer je otpisan od osiguranja iz nekog razloga.
 8. Boban_m

  Oglasi

  Arcimo u kuci svi E90 3.0 vec 7 godina, nista mu ne mozemo. Jednom u tih 7 godina stavljen novi kais i remenice i nov anlaser i to je to...
 9. Ja bih radije klot u dobrom stanju sa 118000 nego "ima sve" sa vracenim satom na 200k +.
 10. Koliko je sredjivanje 1 felne, informacije radi?
 11. Boban_m

  Oglasi

  Taj auto je dobar samo za pravac😄. Fabricko ogibljenje im je neadekvatno da se najblaze izrazim.
 12. Boban_m

  Oglasi

  Ne pratim trziste polovnih vozila u Evropi, u USA je serija 5 i 7 kao polovan auto stariji od 4 godine slicne cijene ili jeftinije od serije 2, 3 i 4. 4 godine ili 50.000 milja-sta prvo istekne je pokriveno garancijom. Posle toga iz dzepa, a servisi su ovde vrlo skupi.
 13. Boban_m

  Motorno ulje

  Ima i Liqui Molly sa BMW standardom.
 14. Linijski sestak je najbolje od BMW.
 15. Uz BimmerCode treba imati i BimmerLink. Prvi kodira drugi radi dijagnostiku. Za registrovanje akumulatora, u slucaju da stavljas obicni kiselinski npr, moras imati oba softvera. Sa BimmerCode mijenjas (kodiras) info o vrsti i kapacitetu akumulatora a u BimmerLink vrsis registraciju. Ako stavljas isti BMW akumulator kao sto je i bio (a ko to radi, jel), onda je BimmerLink dovoljan.