MarkoS320

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MarkoS320

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Marko Stojanovic
  • Automobil
    e30 320i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam dobra krila ako si jos uvek zainteresovan.
  2. Imam ja druze m20b20 extra stanje sa papirima jos je u autu moze da se proba ako si jos uvek zainteresovan

  3. Hvala drugar .znaci kvar je u necemu drugom :D
  4. Ne znam da li sam postavio post na pravom mestu, neka me neko ispravi ako jesam.Naime imam problem sa kockicom 320 86 god. polomio sam kljuc za paljenje(ne u bravi)i zatim doslepao auto kuci posto nemam rezervni kljuc.Napravio sam kljuc obican i od tada auto nece da upali samo vergla ne daje nikakve znakove a ima struju i plin.Da li on ima kod kljuc? pocinjem da sumnjam da je to u pitanju i da zato nece da upali ?? Hvala unapred
  5. Bas tako sto bi rekli neki ljudi "mtvacki sanduk" za krivine uzas,samo pravac , ali zato je sad tu kockica i nema brige :e30:
  6. Nema sanse realno pored gsi-ja ma kolko god da je dobar motor,moje neko misljenje . :e30:
  7. Uhh gsi je brzi i to dosta sa 130ks i 900kg , ali zato kad ga vozis visi ti zivot o koncu bukvalno , a ovo je barem dosta bezbednije pa makar i iso sporije meni je extra :dance3:
  8. Limarijski je extra ja jos uvek ne mogu da verujem da toliko star auto nema trulezi jedino napred ispred koseva nesto malo.Ima dosta da se radi oko sitnica nekih ali generalno je veoma dobra osnova. :e30:
  9. Evo i moje kockice.U pitanju je m20b20 motor , 86. god. , oprema klot .Uzet u nekoj trampi dao sam svog trulog GSI-ja 2.0 .Od ulaganja imam dihtung glave sto cu uraditi ovih dana , prednji branik i neke sitnice tipa manzetne , svetla za tablicu i gepek i naravno prenos i registracija. Evo i nekih slika mada je dosta prljav i treba mu jedno poliranje da dobije sjaj.
  10. Poz drugari ja sam Marko iz Nisa od skoro sam vlasnik e30 320i 86 god.Veliki sam fan bmw-a ovo mi je prvi bmw pre njega sam vozio kadeta gsi , razlika je nebo i zemlja izmeju njih.Nadam se da cemo uzivati u druzenju na forumu . :prankster2: