filip11314

Members
 • Content Count

  344
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About filip11314

 • Rank
  bmw ucenik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Filip Marković
 • Automobil
  E46 320D
 • Link do vaseg automobila
  https://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?/topic/38102-bmw-e46-m-mystic-blue/

Recent Profile Visitors

1183 profile views
 1. Znači nastavak može da se odradi za nekih 30ak evrića. Top skroz. Moram što pre da radim, mada bez skidanja zadnjeg lonca. Ne znam kako će biti na tehničkom. Kako se čuje sad?
 2. Gde si radio izduv? Koliko je izašao ako nije tajna?
 3. Da li ugraditi novu (verovatno kinesku) šoferku za 10k sa ugradnjom za e46? Valja li to čemu? Verujem da je neka žnj klasa. Ili da se juri negde original u dobrom stanju?
 4. Pa koliko znam u loncu nema ništa vezano za ekologiju? Bitno je da ima katalizator. Sreća pa ove godine mogu pre jula da odradim tehnički pa mi verovatno neće meriti izduvne gasove.
 5. Je l skidao neko zadnji lonac na 320d? Zanima me kakav je zvuk, ne bih da bruji niti puca već samo da ima malo dublji zvuk. Ne nameravam da skidam katalizator i da radim slične stvari. Planiram da radim duple nastavke pa razmišljam kako bi bilo da umesto zadnjeg lonca odradim cev sa 2 izduva. Naravno zadržao bih zadnji lonac za ne daj Bože. 😁
 6. filip11314

  Oglasi

  Je l ima neko ili zna nekoga ko ima prednja kožna bež M sport sedišta sa grejačima i pumpanjem lumbalnog dela (ne moraju biti elektro) za E46 limuzinu? Menjao bih svoja uz neku razumnu doplatu ako su u boljem stanju.
 7. Nisam više mogao da izdržim. Neuporedivo lepši i bolji osećaj vožnje.
 8. Evo mene sa novim autom. Nakon E46 N42B20, ponovo BMW i ponovo E46. Šta ću, to mi je omiljeni model. Ovoga puta reč je o 2.0d M47 110kw/150ks motoru, uparenog sa petostepenim automatskim menjačem. Nekako sam hteo da probam traktorče i obavezno automatika i eto igrom slučaja sam naleteo na ovaj. Proizveden krajem 2004., prva registracija Maj 2005. godine. Fabrički M paket opreme. Felne 18ice replike M6 u nekoj čudnoj boji. Možda ih i promenim, možda i ne. Sem ovoga iz vina ima još i kinesku wince multimediju sa IGO mapama, COB prstenove i Xenone sa proj