OtacMakarije

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OtacMakarije

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Srđan Đukić
 • Automobil
  E91

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OtacMakarije

  Oglasi

  Може бити и увезен из Бенелукса у Њемачку.
 2. OtacMakarije

  Oglasi

  Код мене је N47D20C, 163кс. Е91, 320д, 2011. Оригинално холандски ауто, тако да није само Белгија у питању.
 3. OtacMakarije

  Oglasi

  Ја нисам раније возио БМВ-а, али могу рећи да сам изузетно задовољан поменутим мотором. И да, замијенио сам ланац. Превентивно. И још много шта. Једноставно, када сам гледао ауто, урачунао сам то у цијену. Зато ми је сад стварно ужитак вожња.
 4. OtacMakarije

  Grejac zadnjeg stakla

  Гледао сам јуче и не могу да провалим гдје све је прекинуто. За фолију не знам. Оваквог сам га увезао.
 5. OtacMakarije

  Grejac zadnjeg stakla

  Хвала за савјет.
 6. OtacMakarije

  Grejac zadnjeg stakla

  Има ли томе лијека?
 7. OtacMakarije

  Grejac zadnjeg stakla

  Да не отварам нову тему. Данас, у току пљуска, укључим гријач да осушим задњу шајбу и видим чудну ситуацију - само доње двије "линије" гријача раде, осталих 10-ак не. Зна ли неко у чему може бити проблем? Контам да је осигурач отишао (нисам стигао да провјерим), не би радиле ни те двије. Е91 2011 320д
 8. OtacMakarije

  GUME

  Возио сам тако - 2.6 / 3.1. Много се осјете неравнине. Али баш много. Није то за наше улице и путеве, чини ми се. А и страх ме је да ћу разбити трап. Разумијем да можда смарам, но и даље нисам сигуран колико пумпати. Мој осјећај и став 90% људи против фабричке препоруке...
 9. OtacMakarije

  GUME

  Да освјежим тему. Возио сам једно вријеме на 2.6 / 3.1. Закључио сам да је превише, ауто баш осјети неравнине. Додатно, екипа из БМВ сервиса (Делта ауто) ми је савјетовала да пумпам 2.4 и напријед и назад. Сад сам на 2.4 напријед, а 2.6 назад. Велика разлика у осјећају у вожњи.
 10. OtacMakarije

  GUME

  Интересантан чланак о преласку са Run Flat гума на обичне: https://blog.tirerack.com/blog/make-driving-fun-2/what-air-pressure-to-use-when-changing-from-run-flat-tires-to-non-run-flat-tires Баја, који каже да је модератор неколико БМВ форума, тврди да притисак у обичним гумама не би требало да је мањи, него у Run Flat, али да може бити и нешто већи. Каже да није необично да у фабричкој препоруци стоји само једна димензија гума. Такође, каже да су БМВ-ови инжињери пажљиво одредили препоручени притисак у гумама и да то треба слијепо пратити. Мени, опет, дјелују потврде гуме. Чак ми се чини да скроз бочне контролне тачке истрошености гуме уопште ни не додирују земљу, због превелике напумпаности.
 11. OtacMakarije

  GUME

  Усликао сам како стоји. Зашто је то тако, појма немам.
 12. OtacMakarije

  GUME

  Надувао на 2,6 / 3,1, по фабричкој препоруци. За сад могу рећи да је велика разлика у осјетљивости на неравнине, у односу на 2,2 / 2,4 од јуче. Возићу неко вријеме овако. Можда се и навикнем.
 13. OtacMakarije

  GUME

  Окачио сам линк до слике наљепнице са б стуба, на претходној страни.
 14. OtacMakarije

  GUME

  Код мене је 2,6 предње, 3,1 задње и то за неоптерећен ауто. Гума 205/55 R16. Сви се чуде, кад им кажем/покажем. Некако дјелује много.