Creliseth

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Creliseth

 • Rank
  bmw pocetnik
 • Birthday August 4

Profile Information

 • Ime i prezime
  Stefan Topalovic
 • Automobil
  E36 316i
 1. Creliseth

  Obrenovac?

  Pozz! Interesuje me, da li ima neki dobar majstor ili neko ko se bas razume u E36-ice iz Obrenovca ili okoline a da ne dere kozu sa ledja sa cenama? Treba mi radi pregleda auta i popravljanja par stvari oko istog. Hvala unapred!
 2. Creliseth

  E36 Menjac zanosi

  Dif izgleda da je u redu, ali, desna poluosovina nije crvsta (malo kao da je labava na cimanje). Takodje, desna prednja spona je labava. Da li bi to mogao da bude krivac mog problema?
 3. Creliseth

  E36 Menjac zanosi

  Pozz dobri ljudi! Primetio sam da od skoro, kad je auto hladan, menjac ili neko cudo ispod (iza) mene hoce da se zanese (napred/nazad) kad ubacujem iz prve u drugu. Nakon sto se ugreje radi skroz normalno i nema te tikove. Podizao sam juce auto kako bih proverio gumene nosace menjaca i u okej stanju su (tvrdo gumeni). Onda sam iscimao svaku mogucu stvar ispod auta za koju sam mogao da se uhvatim kako bih proverio da li je nesto labavo. Nista, sve cvrsto i zategnuto. Planiram za koji dan da pazarim neko dobro ulje pa da probam sa tim samo sto ne znam koje da odaberem, nemam nalepnicu na menjacu (barem je nisam video). U pitanju je E36 316i kompakt, 97' godiste. Menjac je Getrag (220.0.0225.98).
 4. Evo da se i ja predstavim... Zovem se Stefan, iz Barica sam i od skoro sam vlasnik E36 316i kompakta 97'. Kakav sam izbor napravio kao vozac pocetnik birajuci ovaj auto, ne znam, vreme ce reci a meni se auto mnogo svidja. Auto je trenutno u nit smrdi, nit mirise stanju. Motor je okej, cist benzinac. Limarija ce morati malo da se sredi (vrata, krila i po koje udubljenje na haubi). Mozda ce cak i zadnji lonac morati da leti koji obozava da urla na 3k RPM (busen je bas da bi se postigao ovaj zvuk a i izgleda kao da ga je neko izudarao cekicem). Uzgred, ima li clanova iz Obrenovca? Videh skoro skup kluba ljubitelja BMW-a, pa ako komsije vrbuju, voleo bih da se uclanim. Dosta od mene, prijatan dan svima!