miloss

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About miloss

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Kimi Raikonen
 • Automobil
  Traktor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. miloss

  Oglasi

  Jeste ali nije bio dobar primerak u poslednje vreme. Optimisti traže dosta za 4 cil verziju, a imaš i onog ludaka sa crvenim prefarbanim 2.5si što je tražio 20k, a kupio ga crnog za ~5000€ 😂 Pratim generalno cene, drže se ali kod nas se prodalo sve što je valjalo (a i što nije, 2 primerka sa vraćenom km iz Švice)
 2. miloss

  Oglasi

  Koliko sam čitao dobri su ovi motori, samo naravno zavisi kako je održavan. Haos šta rade ljudi 😂 Predobro...
 3. miloss

  Oglasi

  http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20102702/bmw-645-ci Kako je dobra boja. Još da nije crni enterijer nego beli... Prelep auto. Samo ove distancere ciganske skinuti i to je to.
 4. A da probas BlueMusic modul? Ne znam gde se tacno kaci, zavisi od modela ali u sustini dobijes bluetooth kao fabricki i na radio traci ti se pojavljuje koja je pesma. Bas mislim da se utakne umesto CD changer dzeka. Izguglaj malo po E46 forumima. Ja cu to na Z4 da uradim. https://www.youtube.com/watch?v=dZQQnW3Vy7A Nesto na ovu foru.
 5. miloss

  Oglasi

  Ja sa ovim cenama ništa ne bih ni kupovao sada. Pre 2-3 godine u Delti prodata 435i kabrio sa dvocifrenom kilometražom za 23.500€. Onda juče gledam oglase, sada za 420d sa upitnom km i stanjem iz uvoza traže 20k lol
 6. Slažem se, samo clear glass.
 7. miloss

  Oglasi

  Baš to, skup sport 😄 Ja moj stvarno održavam u top stanju, menjam i šta ne mora odmah. Međutim posle treba da se zezam kupi gume idi ovamo idi onamo, ostavi kola kod majstora da stavi nove diskove itd, plus nije to malo para. To je onako ekstra nivo ulaganja 😂
 8. miloss

  Oglasi

  Šta znam, nije da mi se ne ide ali znam sebe i ne znam da li bih ga štedeo. Tom logikom ću napraviti verovatno veći trošak nego da sam iznajmio 911 na sat vremena. 😂 Mogao bih da odem da isprobam kako je do duše i potrudim se da vozim laganije. Više je što ja kad radim nešto volim da radim kako treba, a to podrazumeva drugi set guma, zamenu kočione tečnosti, verovatno nove diskove i pločice ako bih se iživljavao i na to neki potencijalni kvar. Imaš "it's Joel" kanal na yt, vozio je Z4 (3.0) na Ringu i spržio je kočnice posle 2 kruga (40km). Tako da, kažem. Stvar je u samokontroli.
 9. miloss

  Oglasi

  https://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?/topic/38442-još-jedan-z4-22i/ Evo ga 🙂
 10. Bio je oko 19-20k na oglasu ako se dobro sećam
 11. miloss

  Oglasi

  Top, hvala na info! Viđao sam neke snimke sa Kulundžićem iz kabine, brat je lud. Kad bolje razmislim Cayman ili 911 imaju drugačije pozicioniran motor i svakako bi bilo zanimljivo probati.
 12. miloss

  Oglasi

  Pa dobro. Meni odgovara da me ispravlja/govori mi šta i kako profi vozač.
 13. miloss

  Oglasi

  Za 500€ ću da vozim 2h na stazi pravi M3 a ne da mi iznajmljuju kola prodavci sa polovnih automobila.
 14. miloss

  Oglasi

  Kako da kupim auto ako mi ne da da ga probam? 😂