triiiki

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About triiiki

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Nebojša Trivunović
 • Automobil
  BMW 5 E60 2.2i
 1. triiiki

  BMW E60 2.2i-BENZIN, teško pali kad je zagrejan

  Sad nešto razmišljam, i nekako mi dve stvari stoje kao opcija. Ili je senzor temperature, pošto znam da je na dijagnostici lagao za temperaturu, ili je pumpa goriva, ali opet, pumpa goriva ne verujem da je jer zasto bi onda hladan upalio odma...
 2. triiiki

  BMW E60 2.2i-BENZIN, teško pali kad je zagrejan

  Nema. Bio je pre davno i izvadjen. Probao sam opciju sa kontaktom ali ista stvar. Sad možda jedino zenzori da su, ne znam iskreno šta drugo, nisam stručnjak.
 3. triiiki

  BMW E60 2.2i-BENZIN, teško pali kad je zagrejan

  Pogledaću. Probaću to sa kontaktom. Čudno mi je da samo kad je vruć, da onda neće da upali odma i to sa gasom. Inače temperatura motora i haube je nenormalna. Imam golf 4, imam pasata B6 170 konja, i oba kad rade danonoćno ne budu toliko vruci oko haube kao ovaj E60. Bukvalno ispred auta staneš i osetiš koliko je vreo.
 4. Pozdrav. Ima sličnih tema na forumu ali nisam ništa našao za moj model pa pišem novu. -BMW E60 2.2i-2003 godište. Kad je hladan, ili kad je bio ugašen barem 5 minuta, pali na okret ključa bez ikakvih problema, savršen rad. Medjutim, kad je vruć i ugasim ga i pokušam da ga upalim u roku od 3-4 minuta, neće da upali bez gasa, samo vergla, dakle moram da ga palim sa gasom. Ali čak i sa gasom neće da upali odma već vergla 3-4 sekunde. Iskreno mi bude neprijatno kad ga toliko dugo verglam. -E sad, na njemu su svih 6 dizni nove (stare mesec dana), svećice su sve dobre, injektori su svi dobri. Da li je moguće da je to do kompjutera/ senzora ili čega već? -Stvarno ne znam, pa prvo pitam ovde samo da me neko malo uputi, da ne idem direktno majstoru, jer ko zna šta je pa da ne plaćam bez potrebe majstorske zajebancije. -Da dodam da je auto bilo redovno održavano i servisirano u ovlašćenim BMW servisima, sve redovno radjeno na njemu. -Ne mogu nigde za benzinca da nadjem bilo šta na internetu, sve dizelaši. Nadam se da neko može da me uputi barem malo. Hvala.
 5. triiiki

  Novi član.

  Pozdrav, Novi sam član. Ako sam razumeo, obavezno se moram predstaviti pre daljeg postovanja na sajtu. Ja sam Triki, vozim BMW 5 E60 2.2. Benzin. 2003'. Želja da posedujem BMW je bila od malena, ali samo E60 kao prioritet odnosno kao prvi BMW auto koji ću da posedujem. Tu je, sad sledi sredjivanje, zatezanje i sve što treba da ga vozim barem koju godinu. To je to, ukratko.