Nismo

Members
 • Content Count

  1464
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nismo

 • Rank
  bmw majstor

Profile Information

 • Ime i prezime
  Ivan Zamorano
 • Lokacija
  US
 • Automobil
  Chevrolet Silverado 5.3L V8 (prodat)

Recent Profile Visitors

2572 profile views
 1. Priča se po Čuburi da si ugradio plin...
 2. Svaka cast druze, lep je mnogo, bas mi se svidja. Reci mi kakav je po pitanju limarije, vidim da ima korozije, kako planiras to da resis?
 3. Bolest! Svaka cast Djoksa, iskreno nema lepši! Ja cu uskoro predstaviti nešto veoma zanimljivo, ali nažalost nije BMW, pa necu puno detaljisati...
 4. Nismo

  Oglasi

  Stefan jednom zamalo da kupi, ali se nesto neckao, sumnjao u milion stvari, pa se taj auto za par sati prodao...
 5. Nismo

  Oglasi

  POZDRAVITE VAŠU MAMU
 6. Nismo

  Oglasi

  Sama konstrukcija motora ima odredjene elemente koje je skuplje i komplikovanije ugraditi, nego kod prethodnija, a kraće traju. Prakticno, proizvodjac se potrudio i to skuplje platio, da bi napravio da ima kraći radni vek. Tako da je frenk potpuno u pravu.
 7. Nismo

  Oglasi

  U sustini u pravu je covek, samo se nije lepo izrazio. Proizvodjac ga je dzukacki napravio i zeli ti kao korisniku da ti na 300k zakuca.
 8. Hahahahahahaha, opusti se druže
 9. Kome to daješ auto da ga "aka"? Preko scanner-a ne moze sigurno, a za INPA mora neko iskusniji da se javi.
 10. Nismo

  Oglasi

  Tek na ove cene goriva nije nista. Dobro, u poslednjih 6 meseci je poprilicno poskupelo, ali opet je to OK skroz. Šta sve moze da preveze i kakve trejlere da vuče, to da ne pominjem...
 11. Nismo

  Oglasi

  Nije više moj🙂 Šta znam, nisam preterano obraćao pažnju, ali recimo da se prelazilo 12-13 MPG, a highway moze da se razvuce na 17, ako sk penzioner čak možda i na 19 MPG.
 12. Nismo

  Oglasi

  Moj Chevy je bio izvanredan, najmanje 30% bolji od mnogih sa oglasa, u skladu sam tim sam i cenu postavio. Ne da niko nije zvao, nego slabo ko je i otvarao oglas. Kako se selidba blizila, obarao sam cenu, do njegove konacne, odnosno prosecne cene po oglasima. Mozda da sam imao vremena, kao neki, da ga prodajem 2-3 godine, mozda bih kresnuo bolju lovu, ali zbog rokova itd. morao sam da dampiram.
 13. Nismo

  Oglasi

  Zajebi te prodaje sto traju po 12-20 meseci 🙂