KG BMW

Members
  • Content Count

    117
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KG BMW

  1. @Glisati mozda jesi prelezao sa tvojim sve bolesti al ja sam ih prelezao sa njih 100...

    Skines termostat i taj senzor bregaste.skines deklu poklopac glave,onda odvijes u krug tu deklu spreda gde ti je vlazno imas u krug srafove za kljuc 10mm.to ti je polopac lanca.kad skines videces da ispod nije dihtung glave nego gumica u obliku slova cirilicno p.evo ti broj dela koji kazes u prodavnici da ti daju taj dih.

    11 14 1 709 594

    Kad stavis novu moraces tu deklu da nategnes malo na dole da se poravna sa glavom i onda je stegnes jer kad stavis nov dih. Ta dekla ce ti biti malo visa od vrha glave.vratis sve ostalo sto si poskidao...

     

  2. Mislio je na to da ako ti je termostat los auto nikad nece imati radnu temp.  A samim tim i nepovoljnu smesu ubrizgavanja koja ce se odraziti na ubrzano zacepljenje dpf a, a i bez odgovarajuce temp rashladne tecnosti nemas jedan od uslova za pocetak regeneracije sto opet dovodi do brzog zacepljenja. 

  3. Meni se desavalo da matice koje su punktovane za gredu a koje ti ne vidis jer su u gredi a u koje zavijas srafove od velikih silen blokova jednostavno raspunktovane od skoljke.ili na par auta ta matica treba da bude punktovana na 3 mesta a nju drzi jedan punkt a ostala 2 promasena za po milimetar dva od matice.resavao sam tako sto sam otvarao rupe iz gepeka povise njih pozicionirao ih i zavario.

  4. Dzoni 320d

    Pa dal treba da uci da driftuje na ulici?ja sam u kolima.bio sa zenom i dve cerke od 3 i 4 god i sta da me je puko po sred vrata.sta onda?ucio decko da driftuje pa pobio nas.dobro naucice....niko ne moze da me ubedi da u svakom gradu kod nas ne postoji neki parking neko zabaceno mesto gde mozes da probas i naucis da ako ti zatreba u saobracaju da znas kako da odreagujes.

  5. Zasto bi u normalnoj gradskoj voznji ili vangradskoj prvo sto uradis iskljucivao dsc,mislim cemu to,da li je osecaj u voznji drugaciji ili si u driftu non stop izmedju ostalog imas open diff tako da....ja sam pre nedelju dana zbog jednog neiskusnog driftera u pokusaju polomio felnu i iscepao gumu.nailazio sam na krivinu a on je iz nje popreko izleteo pravo na mene,bankina mi je bila sa desne strane i ja napravi stetu ali eto...mislis da je stao.ne.a da je npr imao ukljucen dsc mozda ja i ne bi prosao sa slomljenim tockom al jbg.