KG BMW

Members
  • Content Count

    117
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KG BMW

  1. Ja sam napravio alat za vadjenje
  2. Ne mora da se skida diff.moze da se zameni na licu mesta.
  3. Pa da.N motori su zato i izmisljeni....da se zarade pare.
  4. Dobro naplacuju zamenu lanca... Svi delovi za razvod su 3 lanca,2 zatezaca,4 klizaca,3 lancanika,dihtung poklopca,dekle i kartera,semering radilice. Uz to i mali servis 6l bmw ll04 i fil.ulja Sve to zajedno kosta oko 350e I ja naplacujem 650e a radi se za dan eventualno 2.
  5. Skidaj glavu radi gumice,vodjice,siceve obradi ventile i nema vise dima. To ti je 100% dijagnoza
  6. @Glisati mozda jesi prelezao sa tvojim sve bolesti al ja sam ih prelezao sa njih 100... Skines termostat i taj senzor bregaste.skines deklu poklopac glave,onda odvijes u krug tu deklu spreda gde ti je vlazno imas u krug srafove za kljuc 10mm.to ti je polopac lanca.kad skines videces da ispod nije dihtung glave nego gumica u obliku slova cirilicno p.evo ti broj dela koji kazes u prodavnici da ti daju taj dih. 11 14 1 709 594 Kad stavis novu moraces tu deklu da nategnes malo na dole da se poravna sa glavom i onda je stegnes jer kad stavis nov dih. Ta dekla ce ti biti malo visa od
  7. Skini tu deklu gde ti vlazi,ispod je gumeni dih a ne dih glave i kosta 500din
  8. @Shy Xaxa imam dobar buster dize ga iz mrtvih....
  9. Zameni ih ti za 3 min i dobijes cokoladu.
  10. Nije ti motor u fazi.lanac klizaci zatezac i treba ti neko ko zna da uzupci i izmenja to sve.ne daj univerzalcima to da rade jer ce sjebati.ako si blizu kg javi se za pomoc
  11. 0669129347 Ako ti treba zovi da ti posaljem.
  12. Imas bosovu pumpu za 4000din samo ulozak.ugradio sam ih more u razna kola i nikad problem ako ti treba javi se.
  13. Mislio je na to da ako ti je termostat los auto nikad nece imati radnu temp. A samim tim i nepovoljnu smesu ubrizgavanja koja ce se odraziti na ubrzano zacepljenje dpf a, a i bez odgovarajuce temp rashladne tecnosti nemas jedan od uslova za pocetak regeneracije sto opet dovodi do brzog zacepljenja.
  14. Trstenik.Volan servis.odlicni su,uradili su mi dosta letvi nijedna reklamacija.za e46 100e remont
  15. A odakle tebi to da je govno?
  16. Ne valjaju ti gumice ventila.20 motora sam uradio sa tim problemom.
  17. Meni se desavalo da matice koje su punktovane za gredu a koje ti ne vidis jer su u gredi a u koje zavijas srafove od velikih silen blokova jednostavno raspunktovane od skoljke.ili na par auta ta matica treba da bude punktovana na 3 mesta a nju drzi jedan punkt a ostala 2 promasena za po milimetar dva od matice.resavao sam tako sto sam otvarao rupe iz gepeka povise njih pozicionirao ih i zavario.
  18. Te sto si skinuo su iridijumske i mnogo bolje od tih sto si stavio mada ce i one da ti rade lepo.
  19. KG BMW

    gume

    Odlicna guma za te pare
  20. Dzoni 320d Pa dal treba da uci da driftuje na ulici?ja sam u kolima.bio sa zenom i dve cerke od 3 i 4 god i sta da me je puko po sred vrata.sta onda?ucio decko da driftuje pa pobio nas.dobro naucice....niko ne moze da me ubedi da u svakom gradu kod nas ne postoji neki parking neko zabaceno mesto gde mozes da probas i naucis da ako ti zatreba u saobracaju da znas kako da odreagujes.
  21. Zasto bi u normalnoj gradskoj voznji ili vangradskoj prvo sto uradis iskljucivao dsc,mislim cemu to,da li je osecaj u voznji drugaciji ili si u driftu non stop izmedju ostalog imas open diff tako da....ja sam pre nedelju dana zbog jednog neiskusnog driftera u pokusaju polomio felnu i iscepao gumu.nailazio sam na krivinu a on je iz nje popreko izleteo pravo na mene,bankina mi je bila sa desne strane i ja napravi stetu ali eto...mislis da je stao.ne.a da je npr imao ukljucen dsc mozda ja i ne bi prosao sa slomljenim tockom al jbg.
  22. Stalan plus podrazumeva da imas 12v nezavisno od toga da li je dat kontakt ili ne ili je upaljen auto ili nije
  23. Ide ti 5.5 litara.sipaj neko 10w-40 ulje a s'obzorom da kazes da ti motor nije u nekom zavidnom stanju nemas potrebe davati pare na neka skupa ulja NIS ovo ulje ce ti biti odlicno