Glisa

Members
 • Content Count

  1638
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Glisa

 • Rank
  bmw majstor

Profile Information

 • Ime i prezime
  Glisa
 • Lokacija
  Uzice
 • Automobil
  BMW 316 Compakt

Recent Profile Visitors

3406 profile views
 1. Пунолетан ауто,сви прешли 700.000. Да имаш са стране увек 1000-1500 евра! Као са Е36 нећеш се навозати баш са свима осталим за те паре!
 2. Glisa

  Oglasi

  Јесам га дигао на дизалицу као прави Балканац али не мислим да су они нешто боље заменили! Само што немам тај део у сервисној историји али чувам рачуне и то радим због себе на 10-12.000км.
 3. Свак част,опреме носиш баш доста! Видим доста ових УСБ батерија...озбиљно ти ово све радиш и километража је баш добра
 4. Доста ствари возиш са собом..која је ово лампа,добро се види и то по кокром коловозу??🧐
 5. Glisa

  Oglasi

  Мени жао,шара дубља од Дунава 😁 и то Пирели гуме али видећу већ нештоо
 6. Glisa

  Oglasi

  Јбт баш те изашо мали сервис скоро па џаба...мене је око 16.000! Додуше ставио MAHLE KNECHT филтере и Sell уље,исто би ме коштало и да сам сипао Кастрол! Гледао сам и ја те каише али су ми добри,заменићу их чим стигнем! Мене зезају гуме,на њему су из увоза па су ранфлет(или како се већ пише),чини ми се да је баш тврђи од обичних!
 7. Мотор кој задаје најмање мука,14 годиан код мене и две код оца! Леп је,можда само тај светао ентеријер за мој укус није све остало можеш да додајеш мада и немораш ништа! Неки леп точак и мало га спустиш и прави ауто Уздрављу да те служи
 8. Glisa

  Oglasi

  Е да он само има проблем са карикама било би лакооо!
 9. Glisa

  Oglasi

  К акво је уље LIQUI MOLY? Јесу ли Mann и Bosch ок филтери...и какви су FEBI,то нека нижа класа??
 10. Glisa

  Oglasi

  Гледао сам ауомобиле са фул сервисном историјом...смешне приче и преваранте са скоро 30% мањом ценом не гледам уопште! Већина коректних аутомобила стиже са лизинга,километража у 90% случајева је тачна али има нешто да се среди на њима! Мали сервис,плочице,тако те неке ставке! Ти аутомобили су доста јефтинији него са МОБИЛ Де,неке куће у Немачкој узимају те аутомобиле на лицитацијама!
 11. Glisa

  Oglasi

  Ово нешто и не верујем,види се да су им сва кола са лизинга,релативно слаба опрема! Мада не би узимао ауто који за проверу нема број шасије(у то не рачунам швицу)...пратио сам цене у огласим преко,то је све негде као и овдее!
 12. Glisa

  Oglasi

  Алди,Делта...
 13. Glisa

  Oglasi

  Еверест(кажу да је дечко 1/1,разговаро са са њим,културица и има добре аутомобиле: Број шасије комплетна историја),онда ауто кућа у Шапцу Холидеј,увозе по наруџбини скидани аутомобили са лизинга,дају гаранцију на аутомобиле 10.000.20.000 км,могу и да лицитираји и увоз по наруџбини! Алди,Балкан....има и неки лик у Калуђерици увек иам добре аутомобиле стижу из Немачке са фул историјом! То је он што пратим задње време
 14. Glisa

  Oglasi

  До је тачно 100%,мада и овде има пар ауто кућа(плацева) који догоне доста добре ауте!