Glisa

Members
 • Content Count

  1628
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Glisa

 • Rank
  bmw majstor

Profile Information

 • Ime i prezime
  Glisa
 • Lokacija
  Uzice
 • Automobil
  BMW 316 Compakt

Recent Profile Visitors

3005 profile views
 1. Glisa

  Oglasi

  Гледао сам ауомобиле са фул сервисном историјом...смешне приче и преваранте са скоро 30% мањом ценом не гледам уопште! Већина коректних аутомобила стиже са лизинга,километража у 90% случајева је тачна али има нешто да се среди на њима! Мали сервис,плочице,тако те неке ставке! Ти аутомобили су доста јефтинији него са МОБИЛ Де,неке куће у Немачкој узимају те аутомобиле на лицитацијама!
 2. Glisa

  Oglasi

  Ово нешто и не верујем,види се да су им сва кола са лизинга,релативно слаба опрема! Мада не би узимао ауто који за проверу нема број шасије(у то не рачунам швицу)...пратио сам цене у огласим преко,то је све негде као и овдее!
 3. Glisa

  Oglasi

  Алди,Делта...
 4. Glisa

  Oglasi

  Еверест(кажу да је дечко 1/1,разговаро са са њим,културица и има добре аутомобиле: Број шасије комплетна историја),онда ауто кућа у Шапцу Холидеј,увозе по наруџбини скидани аутомобили са лизинга,дају гаранцију на аутомобиле 10.000.20.000 км,могу и да лицитираји и увоз по наруџбини! Алди,Балкан....има и неки лик у Калуђерици увек иам добре аутомобиле стижу из Немачке са фул историјом! То је он што пратим задње време
 5. Glisa

  Oglasi

  До је тачно 100%,мада и овде има пар ауто кућа(плацева) који догоне доста добре ауте!
 6. Glisa

  Oglasi

  Тако је и најбоље...нешто сам тражио да увезем преко некога,није баш мало новца 😁
 7. Glisa

  Oglasi

  Ма онако питам,помислих да си се мајао са тим
 8. Glisa

  Oglasi

  Имаш од газде Рајка из Н.Сад исто бео сличних новаца
 9. Glisa

  Oglasi

  Колико изађе царина?
 10. Леп и брз превоз
 11. Glisa

  Oglasi

  Овде ће пре бити да неко није уштеловао браник добро! Ако је мало чукнут напред то ништа није страшно,скоро да нема аута који није имао неку хаварију!
 12. Glisa

  Oglasi

  Исто му се ухвати са дизело од пола милке,све то дође на исто!
 13. Glisa

  Oglasi

  Овај беж је најгори! Било шта да купујеш поведи некога са собом али да се мало боље разуме у аутомобиле од тебе то ти је мој савет! Онај 325 ти је најбољи онако визуелно!
 14. Glisa

  Oglasi

  Још мало 20 година стар аутомобил,ове гуме му и нису лоше. Па неће на ауто од 4-5 да сатви гуме од 1000 евра мало сте нереални са неким захтевима и гледањима!
 15. Glisa

  Oglasi

  https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20987278/bmw-320?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 нисам скоро видео нормалнији Е46,мада и он има те прстенове који шљаште али је остало све баш добро!