Recommended Posts

Zavis koju si 166-cu probao i u kakvom stanju,moja je bila u ti opremi sa rednim petakom od 175 ks

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Link to post
Share on other sites

Pa bas u toj zvucnoj izolaciji i tim skrupuckanjima plastike i kvaliteta izrade se ogleda razlika izmedju automobila. Ovde konkretno e39 - laguna. A svaki auto je cvrst i stabilan u normalnim uslovima voznje, medjutim opet je razlika u tome sto sa npr e39 granice "normalne" voznje su mnogo daleko od granica lagune. Jbg valjda ce neko shvatiti sta je pisac hteo reci

Link to post
Share on other sites

ja sam bas nedavno probao e39 530d 2003 godinu i odusevio sam se zvucnom izolacijom o tezini vrata naspram e46 ne moze da se poredi ono ko da je blindirano u pm, ide lepo bas lepo. sedista alkantara udobno do jaja. Komsija ima 166 neku bordo 2.4 dizel, udoban je auto ali iskreno nit mi se svidja izgled niti raspored svega unutra :) ja nisam video odvratnije farove nego na 166 a sto se tice trzisne cene mislim da je stvar jasna..

Link to post
Share on other sites

Cim je on tebi dao auto mladji 6 godina i doplatio,to ti sve govori,kraj price.

U potpunosti se slažem. Ja sam bmw-a svakako prodavao, a ovo ću definitivno lakše prodati jer mi treba keš dok uglavnom svi nude neke zamene. Laguna iako je mlađa 6 godina ni u jednom segmentu ne može da se poredi sa 39-kom, dva različita sveta. Pa moja žena vozi golfa V, 2008. god., 2.0 140ks, ide to super, nema šta, kao nov, plaćen 10000 eura pre 3 godine, ali opet ni on ni blizu 39-ke.

Link to post
Share on other sites