BMW F10 M5 na Nurburgringu


Recommended Posts

Sve super samo mi nije jasno sto unakazi auto sa onim glupostima :huh: :huh: :huh:

Kao što reče Mirko, ovo po autu su folije i namerno je maskiran kako bi se što manje mogao naslutiti njegov konačan izgled. Novi M5 će verovatno biti predstavljen na Pariskom ili eventualnom Frankfurtskom auto sajmu ove godine, a u prodaju će početkom sledeće. Dakle, bez brige, u ovoj fazi testiranja izgled je u drugom planu.

Ono što je bitnije je da će ovo biti prvi M5 sa turbo motorom, onim iz modela X5/X6 M, ali dodatno pojačanim. Po internetu ima glasina da će motor razvijati oko 580 KS i oko 600-620 Nm obrtnog momenta, a ukoliko tako bude ubrzanje do 100 km/h nove M5-ice bi trebalo da bude oko 4,2 sekunde.

Obratite pažnju u klipu negde oko 0:10 na izlasku iz zavoja, kad gume "uhvate" asfalt i kad krene burnout kao da auto kreće iz starta i to bez kontrole trakcije. :dance3:

Biće ovo paklena mašina...

Link to post
Share on other sites

Kad je izasao E60 2003 god.nesto i nisam bio previse odusevljen,uzivo sam ga video prvi put kod Radulovica u salonu,vremenom sam ga zavoleo a ova nova 5-ica pogotovo ovaj M je nesto sto i oni koji preziru BMW kad ga vide mogu samo da isplaze jezik i blenu,mislim da najveci konkurenti Audi i Mercedes nema sta da traze pored ovog BMW-a.

Link to post
Share on other sites

ja sam pljvao po F10 i GT seriji, ali kad sam video GT u zivo zamalo nisam sleteo sa ceste....

Link to post
Share on other sites