serviser za fon. sta raditi?


Recommended Posts

posto mi stalno ispada telefon iz ruke... i cesto ga bacim kad sam cuga i iznerviram se.... uzmem ja ovu nokiu. navodno neunistiva...

i stavljao sam je u pivo, bacao... radila je. i juce se s drugarom prepirem kako joj nece nista biti ako je pregazim kolima... i ja predjem, i prsne displej... i jebiga.

a kad sam kupovao rekli su mi da je OTPORNA NA UDARCE! I NA VODU!!! i bas zato sam je i kupio. i sad nece da uvaze garanciju,... jel su u pravu ili ne?

Link to post
Share on other sites

PA JEBIGA!

rekli su da je otporan na udarce i vodu...

a i kad sam ga u pivo stavljao... operem ga pod cemom, i zvucnik za zvonjavu malo losije radio. pa sam ga na radijatoru drzo da se osusi neko vreme...

Link to post
Share on other sites

kao malog majmuna...

kaze. pa nije on bas toliko odporan da ga u pivo stavljas... i gazis kolima. otporan je da ti ispadne iz ruke, i kad pada kisa da se malo pokvasi, ili mokrim rukama kad ga diras.

ja reko pa to sve i jedan drugi telefon moze, isto sve to. nece mu nista biti... i kao jebiga... nista. kao mozemo ti naplatiti samo displej 20e. bez ruku...

Link to post
Share on other sites

Trebao bi se obratiti inspekciji za zastitu potrosaca,reci im da telefon ne moze izdrzati ni prelazak putnickog a kako bi izdrzao da ga predje hammer ili dajc po mogucnosti vojni,da se nadovezem na pricu,dodje kod mene prosle godine jedan selac i kupi zmigavce za e36,imao ja u kopiji 10e komad i original 35e,uzme on kopiju kaze original mu skup,prodje par dana kad on dolazi i kaze slomio mu se zmigavac,pasla krava travu blizu BMW i roknula rogom i razbila mu zmigavac i trazi sad original ja mu kazem pa dobro uzmi opet kopiju kakve veze ima na udarac ce svaki da se slomi kad covek mrtav ladan kaze dok su mi bi narandzasti zmigavci original na njega krava nije mogla da ih razbije i ako cesto prolazi pored auta pa kaze daj ti meni original njima nece moci nista i trajace duze!!!!! :)

Link to post
Share on other sites

pa kako ne vidis vezu, krava sjebala zmigavac a ti sjeb'o telefon. veza je vise nego ocigledna.

hahahhaah, koji si ti kralj, majke mi, divim ti se.

Link to post
Share on other sites

evo klipa kako su prelazili... i nista mu nije bilo.

ja sam presao. i puko displej.

stavljao sam ga u pivo, nista mu nije bilo osim sto zvucnik krkljao... osusio se i nista opet, sve u redu.

Link to post
Share on other sites

Ja imam isti takav, i prelazio sam kolima, i nije mu bilo nista, profil 235/45/17, ali je bila zemlja, ne na betonu, mozda nije original, ili ti je upao neki sa greskom, kupi ti jos jedan, pa probaj opet. Nebi smeo da puca displej zbog prelaska kola.

Link to post
Share on other sites

Da je kontinental ili nesto tako mekse pa i da predjes :) ... A u svakom slucaju ukoliko si im rakao da si fon pregazio kolima,sigurno ti nece uvaziti garanciju , uostalom telefon je otporan na udarce, ne na gazenje kolima tekim 1200 kg.

Link to post
Share on other sites

ahaha, koji si ti lik xD

ajd da ti kazem u slucaju da kupis SE vivaz nemoj da probas moze li da se izgrebe (ima reklama na youtubu kako telefon ne moze da se ogrebe) jer moze sigurno, ja sam svoj ogrebao kljucevima jer sam drzao fon i kljuceve od auta u istom dzepu . . .

Link to post
Share on other sites