Sutlandjanin 0 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 sta da ti kazem ja vozim traktor od jedva 1700 kubika, malo ga jebe limarija al zato stignem na mesec, cak i dalje od svog sela :D Link to post Share on other sites
Glisa 0 Posted February 23, 2017 Author Report Share Posted February 23, 2017 Нисам одавно ништа писаооо.... Одакле почети,зезао ме прозор,два нова клизача стављена али ми је отишао онај 3(који не може да се скида). Мучио сам се неколико пута,док од једне дебње подлоске нисма направио замену,добро подмазао и сад један период ради одлично forum image hosting image hosting above 5 mb free screen capture Морао сам са друге стране мало да варнем free screen capture Е онда сам муку мучио са антифризом и хађењем,на крају сам купио нов хладњак и све рачве и замениооо...и чеп од хладњака! Најгоре ми је било заменити ону са задње стране мотора image post img host Старе рачве труле начисто и гумице уништене од антифриза! photo storage image hosting more than 5mb Озрачено не диже темп,има грејање,нигде не цури(за сада)! И даље су црева тврда али кад почнем да озрачује излази само антифриз!!! Док сам скидао хладњак,и муку мучио са рачвама одрадио сам дихтунг на кућишту филтеру уља.очистио боцу од серва заменио ново уље и ремонтовао крајеве спона! Крајеве сам одрадио у Крагујевцу,одлично човек ради! screenshot tool image upload with preview image upload Остало је још предљи дискови и плочице да се замене,али то није хића...узећу АТЕ у Кит комерцу имам неки попуст од 20 постооо!! Опран после дуже временааа gif uploader Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Koliko izlaze u Kiti komercu? Link to post Share on other sites
Recommended Posts