nelle 0 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Kao sto pise, E34, zadnje gume vise trosi sa unutrasnje strane. Inace ne cuje se da ista lupa i slicno, amorti su skroz dobri, al ipak kad se auto gleda od pozadi vidi se da po vertikali tockovi ne stoje dobro-donja strana ide malo vise napolje, a gornja ka unutra.. Shta mu je? Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Treba mu centriranje Link to post Share on other sites
nelle 0 Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 Centriranje? Kad sam skoro centrirao prednji trap rekli su mi da E34 nema centriranje zadnjeg...chudno mi malo bilo... Link to post Share on other sites
StunterSM 0 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Znam za e30 da nema, sad za peticu nisam siguran.. Link to post Share on other sites
777.boban 0 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Pregledaj zadnji trap od amortizera,opruga i solja,i viljuske na silenima da ti nisu popustile,tockovi na e34 i treba da stoje blago nakoseni ka unutra(gornja strana) nevalja mnogo, ali ne stoje ni skroz pravo. Link to post Share on other sites
CasperBg82 0 Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Evo ovde smo raspravljali o tom problemu :) http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.p...t=0&start=0 Link to post Share on other sites
nelle 0 Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 ovo zakosenje kod mene se lako primecuje, vece je nego sto bi bilo normalno, al vecheras provalih da na mestu gde se viljushka spaja na most postoje dva srafa koja se srafe odozdo, a povezana su kao nekakvom 'osmicom'-srafovi su zategnuti ali ta vaza izmedju njih je klimava... Link to post Share on other sites
FILIP-M3 0 Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 kod mene na e30 je isto tako..tj. svima je tako ako auto nije na fabrickoj visini juce sam bio kod ace,i njemu je tako,misi je tako,meni je tako,i bila je neka petica tamo isto stoje tako to mora tako Link to post Share on other sites
RIsbO 0 Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Promeni gumene chaure od mosta na zadnjoj osovini. Provereno pomaze. Link to post Share on other sites
BMW Shone 0 Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Promeni gumene chaure od mosta na zadnjoj osovini. Provereno pomaze. Upravo to! Link to post Share on other sites
nelle 0 Posted September 13, 2010 Author Report Share Posted September 13, 2010 Pa videcu da uradim to posto mu je visina pozadi odlicna, cak je i malcice visi nego prednji kraj a tockovi ipak stoje razabljeni.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts