520_e28 0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Ukratko.. Trenutno sam u Italiji, za vikend planiram za BG, ali na putu ovamo, pogodi me kamicak u soferku.. Nije bilo nista odmah, ali onda krenulo lagano da se siri(kao sto to uvek biva) i to ne moze biti na gorem mestu, krenulo je iz donjeg levog ugla i pici po dijagonali preko cele soferke.. za sada je parnica oko 30ak cm, ali ne znam jos koliko ce se u putu prosiriti.. Pitanje je da li neko zna, dal mogu da predjem granicu tako ili ce da me smaraju.. Ne bih ovde menjao soferku ni u ludilu, a izbego bih i Sloveniju i Hrvatsku, tj, najradje bih je zamenio kod nas.. Link to post Share on other sites
Dejan NS 0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Ako ti se tako nesto desi u inostranstvu svi te moraju pustiti kuci , ne moras nikoga da izbegavas , mogu da ti prave problem kad bi iz Srbije izlazio u neku zemlju. Slobodno gas kuci . Link to post Share on other sites
leon63 0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Deki je u potpunosti u pravu. Gas u patos i uzivaj. Link to post Share on other sites
Nikolica_E46 0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Sta si se stiso, zameni tu soferku... ;) Link to post Share on other sites
Iga 0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Javi se kad dodjes ima kod mene u komsiluku odlican servis za stakla, dogovaramo saradnju sa njima. Link to post Share on other sites
AlexBMW 0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Ja sa napuklom bio van vise puta i niko nista ne kenja, cak ni nalepnicu nemam evo skoro cela registracija izadje i isto niko nista :blink: Link to post Share on other sites
Nikolica_E46 0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Javi se kad dodjes ima kod mene u komsiluku odlican servis za stakla, dogovaramo saradnju sa njima. Hvala na preporuci! Cim mi zatreba kontaktiracu te ! ;) Link to post Share on other sites
520_e28 0 Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 Hvala na brzim odgovorima.. Iga javljam se sledece nedelje da mi das kontakt od servisa, ja sam inace na ceraku.. Pozdrav! Link to post Share on other sites
bgsinger 0 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Ja bih ti preporučio da stavisš polovnu originalnu umesto nove aftermarket jer skoro svaka koja nije originalna ima blagu dioptriju na koju se vremenom navikneš ali u početku jako smeta... Ja sam se jednom zeznuo i nikada više... Link to post Share on other sites
Iga 0 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Mozes da stavis sta god hoces, imas kod njih a mozes i da kupis polovnu pa da ti ugrade, ja sam kod Ade a i servis je tu :) Link to post Share on other sites
520_e28 0 Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 bgsinger Polovnu cu i traziti prvo, ako neko ima moze da mi ponudi na pm, E39 2000god, nije restyling ako to ima neke veze, ima senzor za kisu.. Iga Pretpostavljam da mislis na NOVUS dole kod Gazibare.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts