LOPOVI !!!


Recommended Posts

  • 8 months later...

Upozorenje!!!

U Novom Sadu su pokusali da dignu e39!!!

Lokacija je Takovska, izmedju Cirpanove i Futoske,

Sticajem srecnih okolnosti prekinuti su na pola posla, osmatraci su bili u Tamnom VW Golfu ili VW Polu.

Auto je otkljucan, okrenuta je bravica ispod upravljaca od alarma i niko nista nije cuo, prikacili su se na ODB, i tu su prekinuti.

Malo je falilo.

Jos mi samo nije jasno sto bi krali e39, koji kao stranac moze da se uveze za delove za 1000-1500e, a ovako rizikuju za kraden auto upola vrednosti da ih neko upuca...

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Čuvajte felne, u bloku 70 u rasponu od nedelju dana(prošli i pretprošli vikend), oba puta nedelja na ponedeljak, dva auta sa istog parkinga ostala na klocnama.

Golf 2 GT sa lepim ATS 15" petokrakim, i Leon 2011. sa fabričkim doublespoke 16" i novim Dunlop SportMaxx gumama, imao je sigurnosne šrafove, zabušili su ga nečim i odvrnuli najnormalnije. Nema nikakvih tragova(auto bio prljav i prašnjav ali nigde otiska), čak ni na susednom autu koji je bio jako blizu jedva da otvoriš vrata. Ništa nisu ostavili za sobom niti napravili kakvo drugo oštećenje.

Link to post
Share on other sites

Možda sam malo paranoičan- ali kad idem na nekoliko dana u BG, a kola ostavljam ispred zgrade u bloku 72 uvek idem sa sestrinom 206icom a njoj prosledim moj auto... Ne bi da rizikujem da ostanem bez točkova ako ne i nečeg više...

Link to post
Share on other sites