Recommended Posts

Ovako ljudi, imam jednu dilemu. Kako moram kupovati letnje gume za ovu sezonu jer stare više nisu ni za šta, imam dve opcije pa me čisto interesuje šta bi vi uradili!?

1) Trenutno su mi na autu fabričke felne 15-ke (za koje sam napokon našao čepove). Prethodne gume su mi bile 225/60/15. Iskrsla mi je ponuda za četiri gume, nove, nekorišćene, Continental, ovih navedenih dimenzija, gde bi sve četiri gume dobio za cenu otprilike jedne i po gume koliko koštaju u prodaji.

2) Druga opcija je da uzmeem felne 17-ice, i u ponudi imam BMW Style32 u dobrom stanju, sa dve takođe dobre polovne gume 255/45/17.

Znači i jedna i druga kombinacija me koštaju isto, s' tim što bi u ovoj drugoj morao kupiti još dve gume. U dilemi sam koju kombinaciju odabrati, pa eto čisto bi voleo da čujem i mišljenja drugih...

Link to post
Share on other sites

Kupljene 17-ice BMW Style32. Nisu krive, nisu udarane, poprilično dobro stanje. Jedino se na dve malo ogulio lak i to bi trebao srediti. Zadnje gume 255/45/17 otprilke 5-6 mm šare, prednje 235/45/17 4-5 mm. Gume su Bridgestone, proizvedene 2011. godine. Sve zajedno 230 evrića. Ja zadovoljan! :dance3:

Link to post
Share on other sites

mozes i 17 ako ce ti sluziti iskljucivo kao letnji set jer leti ipak mozes da se vozis sa skoro bilo kakvim gumama pa i polovnim ,ali zimi iskljucivo nove pa makar i 15-tice

Link to post
Share on other sites