Recommended Posts

Evo da predstavim svoj auto . Radi se o bmw-u E12 525 110kw/150ks , godina proizvodnje 1978 , prva boja na automobilu , orginal kilometri 144.000tkm , stanje savršeno , mjenjač 4 brzine , motor m30 dupli lanac , električni retrovizori , električna antena , jedan od najskupljih radia , volan kožni podesiv u dubinu , klima , četveroklipne kočione čeljusti , 4 puta disk , jednostavno auto kakav se danas ne pravi ( mislim po kvaliteti ) . 1z4fzpi.jpgmcc1o2.jpg2ykaxhd.jpg2u7b0ye.jpgua1vr.jpg

Link to post
Share on other sites

Dejane a šta se na kraju dogodilo s bratovim e12 ? Prodan dalje , slupan . Drago mi je da vam se sviđa , i meni je poseban za voziti . Kada okretaji pređu 3000 t obrtaja auto samo zareži a ja se svaki put naježim . Volio bih doći na neki oldtimer susret , a pogotovo u Beograd jer bi i volio viditi glavni grad .

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Pozdrav ljudi. Kupio sam kuću u centru grada i nemam parking za svoj bmw. U kući u kojoj sam sad na periferiji grada sam imao garažu , tako da sam se odlučio na prodaju auta. Cijena auta je 10000 eura za ozbiljne ljude koji znaju što je prva boja i sve original. Broj motora i šasije isti. Telefon 0915232044 Igor. Lp.

Link to post
Share on other sites

Lep auto.

nego da offujem malo,znatizeljan sam,kakva je fora sa tim broj motora i sasije isti? Jel tako ubacivano ranije ili sta kako? kontam da to znaci da je fabricki motor da nije nikad menjan,al me zanima jel na svim autim ranijih godina islo tako iz fabrike ili sta?

Link to post
Share on other sites