pimp 0 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Planiram da idem autom za Grcku sad u julu. Za zeleni karton znam da moram da imam, a zanima me sta je sa medjunarodnom dozovolom ? Neki mi kazu da moram da imam, neki ne. Link to post Share on other sites
325ixA 0 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Zeleni karton u dunavu po staroj ceni, 2000 i treba ti samo za makedoniju. Link to post Share on other sites
GMK 0 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 ako ces da ides kroz Makedoniju treba zeleni karton, a ako ides kroz Bugarsku, 5eur vinjeta i ne treba ti ni zeleni karton ni medjunarodna vozacka, a duze je za 30km, 50% NOV auto put, 50% magistralni, bez rupa :) , ja isao prosle godine na Sitoniju tuda, svakako preporuka ;) Link to post Share on other sites
Marko NS 0 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Međunarodna ti ne treba jedino ako imaš novu vozačku- plastiku... ja još uvek furam rozla kartončić tako da mi je međunarodna uvek u kaseti :) Link to post Share on other sites
pimp 0 Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 Izvadicu zeleni karton, al ne znam za medjunarodnu.. Po pravilu treba medjunarodna i za Grcku i za Makedoniju, e sad ne znam da li je tako i u praksi ? Link to post Share on other sites
AlexBMW 0 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Nikad mi niko nije trazio tu medjunarodnu i vise je ne vadim a dal treba to ne znam, cujem i da i ne... Link to post Share on other sites
NGGORCHE 0 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 http://www.amss.org.rs/?option=com_content&view=article&id=199&Itemid=138 Potrebna je. Medjutim i ja je nikada nisam produzio ali je nosim uvek... Putujem stalno za Bugarsku, Makedoniju i Grcku i niko nikada mi je nije ni trazio. Link to post Share on other sites
Sale-Sombor 0 Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Ja sam se vratio iz Grcke pre nedelju dana. Zeleni karton ti odma traze na granici sa Makedonijom, a medjunarodnu iako sam je imao, niko me nije nista pitao. Kazu da mora da se ima, ali po mom misljenju i nije potrebna, verovatno je nece niko ni traziti. Link to post Share on other sites
pimp 0 Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 E to me je zanimalo, informacija iz prve ruke, tj stanje na terenu :) . Onda vadim samo zeleni. Hvala momci ;) Link to post Share on other sites
Igor E39 0 Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Zeleni karton u dunavu po staroj ceni, 2000 i treba ti samo za makedoniju. I za BIH .. Link to post Share on other sites
[kick] 0 Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Ma niko te nista ne pita za medjunarodnu, prosle nedelje smo bili u gr. Nikad je nisam imao a vozio sam svuda i staru dok sam imao i sad sa plasticnom. Link to post Share on other sites
pimp 0 Posted July 3, 2013 Author Report Share Posted July 3, 2013 Ja imam staru vozacku. Sutra cu da odem da izvadim zeleni, i da pripremim auto za put, pa peglaj :) . Link to post Share on other sites
m.g70 0 Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Ja sam sad u Grckoj,namerno nisam vadio ni medjunarodno ovlascenje ni medjunarodnu dozvolu...sve je to prevara amss i bande Alvirovica (oni nisu drzavna institucija kao mup,mip itd..) imam ovlascenje overeno u sudu ko moze da mi to ne prizna a priznaje budjavi privatizovani amss?! niko ti nista ne trazi..samo makedonci zeleni karton... Link to post Share on other sites
pimp 0 Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 Zahvaljujem :) . U kom si mestu ? Kako je stanje sto se tice smestaja, jel moze da se nadje bez agencije i rezervacije ? Link to post Share on other sites
m.g70 0 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Sitonija,verovatno moze da se nadje,nisam zagledao,vreme extra,more toplo.. :pilot: Link to post Share on other sites
djapedjape 0 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 bio sam u maju u Grckoj, ne treba medjunarodna 100% a zeleni karton kod makedonaca mora da se ima. Moj savet, kupi DENARE cim predjes u makedoniju na granici, da imas za putarine i sl Link to post Share on other sites
m.g70 0 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Ajd jedan koristan info 60 denara- jedan evro imas 3 putarine,na prvoj je 60,druge dve su po 50 denara..27.6 sam sve granice presao za 10 min.. hotel romantik,450km od bg, pica velika extra,10 cevapa sa kajmakom,pljeskavica sa kajmakom,gomila pomfrita,velika cinija sopske salate,2 kisele,2 espresa,3 koka kole,jedan gusti sok.. 22 evra...rucak na bazenu pored jezera..DZ Link to post Share on other sites
djapedjape 0 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Tacno tako. Ako budes sipao gorivo u Makedoniji, moj savet je da sipas na njihovim drzavnim pumpama- MAK PETROL, dizel koji sam sipao je fantastican. Link to post Share on other sites
pimp 0 Posted July 4, 2013 Author Report Share Posted July 4, 2013 I ja cu na Sitoniju, a nacice se nesto valjda. Hteo sam u Kaliteu, ali kazu da jako jako tesko moze da se nadje nesto , a da je cena pristojna. Hvala za info, veoma je koristan ;) . Pitao sam u jednoj temi za put za Ohrid..posto hocu da svratim i tamo. Jel auto put do Ohrida ? Link to post Share on other sites
m.g70 0 Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 http://www.putovanja.info/forum/forum/30-halkidiki-sitonija/ Evo ti koristan link.. Link to post Share on other sites
pimp 0 Posted July 5, 2013 Author Report Share Posted July 5, 2013 Pogledacu. Link to post Share on other sites
Debeljko 0 Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 idem bas za sitoniju u septembru. kakvi su nasi putevi do bugarske? mozda bih iskoristio priliku da svratim do sofije ako nije previse zamorno Link to post Share on other sites
m.g70 0 Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 za bugarsku ne znam ali makedonski auto put je kao oranje,za tvrde automobile samoubistvo...nas auto put je pista za njihov..em traze zeleni,tako da ih ja ubuduce obilazim... Link to post Share on other sites
GMK 0 Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Bugarska je NOV autoput, još uvek se gradi, tako da pola je auto put a pola magistralni i ima desetak deonica na kojima su radovi na putu, ali bez i jedne pukotine a kamoli rupe :preved: svakako preporuka... 5eur vinjeta na ulazu i to je to, a za Makedoniju treba 2990 din zeleni karton + putarine :( Link to post Share on other sites
GMK 0 Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Jbt, ja baš reklamiram Bugrasku :lol: Link to post Share on other sites
Recommended Posts