Recommended Posts

Pozdrav svima. Zovem se Vladimir, imam 24 godine i zivim u Staroj Pazovi. Veliki sam zaljubljenik u BMW vozila, pogotovo u seriju E30, popularnu "kockicu". Posto sam student, finansije su mi "ogranicene", i trenutno sam u procesu skupljanja love za omiljeni automobil. :) Registrovao sam se na forum kako bi sto bolje proucio E30 i prikupio korisne savete. Ziveli ljudi! :) :e30:

Link to post
Share on other sites

Dobrodošao na forum i Srećni ti bili svi "aktuelni" praznici :) . Ja vozim e30 i ne kajem se što sam se odlučio za ovaj auto (naravno u skladu sa finansijskim mogućnostima). Star je model ali ako naletiš na očuvan primerak nećeš imati mnogo ulaganja, a služiće te odlično. Moja preporuka je samo da ne brzaš sa kupovinom, dobro prostudiraj sve segmente vozila, pitaj šta ti nije jasno da te kasnije ne bi koštalo, a ovde ima mnogo ljudi koji puno znaju (o kockici i uopšte o BMW-u) i voljni su da pomognu! I obavezno vodi majstora sa sobom kad kupuješ auto (ako se ne razumeš i nemaš iskustva sa tim stvarima). Sve ti ovo govorim iz iskustva, nemoj me shvatiti pogrešno! Još jednom pozdrav i dobro nam došao!!! :e30:

Link to post
Share on other sites

Hvala na dobrodoslici i lepim recima. ;) O automobilima znam nesto malo vise od osnovnog, tako da ce mi iskustva i saveti svakako dobro doci. U taj automobil sam se zaljubio na prvi pogled, jos kao osnovac. Jedan nastavnik je ceo zivot vozio samo E30, a ja sam uzivao u svakom danu kada ispred skole ugledam parkiran :e30: Godine su prolazile, ali ljubav i zelja je ostala ista do danas.

Link to post
Share on other sites

dobrodosao! neces se pokajati sa kockom u svakom slucaju. ja sam imao par auta pre kocke,ali na njoj sam se zadrzao,i ne planiram za sada da je menjam,a i ako se budem odlucio za drugi auto,svakako ce biti opet bengula!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...