pepsy

Members
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

4 Followers

About pepsy

 • Rank
  bmw ucenik
 • Birthday 01/08/1980

Profile Information

 • Ime i prezime
  Predrag Milojević
 • Lokacija
  Knjaževac
 • Automobil
  e30 318is touring, e46 320d touring, e39 525d touring
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=30835&view=findpost&p=279623&hl=&fromsearch=1

Recent Profile Visitors

1327 profile views
 1. Dakle, interesuje me da li neko ima iskustva sa zamenom amortizera koji drže gepek vrata na karavanu e39. Auto je 2002. godište. Jedan amortizer je loš i vrata često padaju. Nešto sam gledao na youtube kako se menja, ali rekoh da i ovde potražim savet, preporuku... možda postoji neka caka, da se ne mučim ili da nešto ne oštetim. Tražio sam temu na forumu, ali nisam našao. Ako je neko već pisao o ovome, samo okačite link. Da napomenem da su amortizeri koji drže samo staklo zadnjih vrata ispravni. Hvala unapred!
 2. Odlično! Kad budu bile, dobro bi bilo da ovde okačite obaveštenje sa kontaktom kako mogu da se naruče. Nadam se da nisam jedini zainteresovan!
 3. Da obnovimo temu malo. Kupio sam nalepnice još 2014. godine na skupu u Leskovcu i stvarno su dobre. Još uvek stoje na e30, ali su izbledele. U međuvremenu sam kupio još 2 bmw-a, pa bih da nabavim nalepnice i za njih, a i da obnovim na e30. Gde mogu da se naruče i koja je cena?
 4. Samo da javim - danas rešen problem sa brisačima. Kaže majstor da se senzor za kišu, koji stoji iznad retrovizora, otkačio, nije lepo ležao na staklu i nije registrovao kišu. Ja nisam još proveravao, ali on kaže da je vratio senzor na mesto, nekako ga zalepio/pričvrstio i sipao vodu na šoferku i kaže da radi. Probaću kasnije da vidim kako reaguje. Eto. Glupost, ali pišem za slučaj ako se još nekome desi ovakva stvar da ne luta nego da brže dođe do rešenja. Svakako, hvala svima i pozdrav!
 5. Da, aktivna je i dalje. kao što rekoh, škripucaju neke stvari jer ćale nije baš neka pedanterija, ali ja potežem koliko mogu. Ako budem mogao da njemu obezbedim neki drugi auto, uzeću kocku nazad pa polako da sređujem sitnicu po sitnicu koliko mogu. Trenutno rešavam neke sitnice na e46, hoću da ga dovedem u što bolje stanje.
 6. Jesu standardni amortizeri i opruge, ali su u kolima deca i supruga i full natovaren gepek jer su slike nastale kad smo putovali na more.
 7. Danas sam bio kod jednog majstora u Knjaževcu, ima dijagnostiku za BMW i dogovorili smo da odem za 10-ak dana da pogledamo šta može da bude u pitanju. Ako ne rešimo problem, tražiću rešenje negde dalje. Hvala u svakom slučaju! Šta god da bude, napisaću šta je i kako je ako još neko bude imao problem da ne luta mnogo.
 8. Hvala za info! Da li to može da se proveri priključivanjem na dijagnostiku, ko može to da uradi, da li znate nekoga ko radi takve stvari u Nišu/Zaječaru/Sokobanji/Pirotu...? Ili gde god, ako znate nekoga ko bi mogao da pregleda to.
 9. Listam nešto po forumu pa natrčah i na ovu temu. Nisam je pregledao i dodavao ništa čitavih 5-6 godina, pa rekoh da je malo osvežim. Prethodne slike su iz avgusta meseca 2019. godine kad smo porodično krenuli na letovanje. Slike su sa letnjim setom felni MIM 1900 15". Zadnje gume Yokohama C-drive, prednje Tigar Prima, sve u dimenziji 195/55 r15. Prilikom odlaska na more, vožnja po primorju i povratak (sve ukupno oko 1500 km pređenih) potrošnja je bila nešto ispod 10l plina/100 km, što je i više nego zadovoljavajuće za auto star 29 godina. Od poslednjeg post-a u međuvremenu je promenjen lanac,
 10. Pozdrav svim članovima foruma i srećni Vam novogodišnji i Božićni praznici! Imam problem sa radom brisača, auto je e46 2004. godište, motor 2.0d 110kw. Naime, kada se uključe brisači na prvi stepen gde postoji pauza između dva brisanja, brisači ne reaguju. Tačnije... odreaguju jednom, prvi put kada se pomeri ručica u gornji položaj,i tu je kraj. Dalje ne rade. Pomerim taster za skraćivanje vremenskog intervala između dva brisanja (koji se nalazi na samoj ručici za uključivanje brisača), brisači opet odrade jednom i više ne reaguju. Pomerim taster u sledeći položaj za još kraći vremenski i
 11. Pozdrav Aleksandre! Ja sam posle e30 touring prešao na e46 320d touring, 2004. god. Automatik. Iskreno, razmišljao sam o e91 320d sa 163ks, ali zbog drugih životnih prioriteta zadovoljio sam se sa e46. Moje skromno iskustvo sa ovim autom je fenomenalno! Jako sam zadovoljan, naročito sa automatskim menjačem i, za sad, imam utisak da više neću kupiti auto sa manuelnim menjačem. Doduše, automatika aktuelno vozim od početka decembra prošle godine kad sam kupio e46 i do sad sam sa njim prešao oko 10 000 km. Ranije sam vozio nekoliko automatika na, manje-više, kraćim relacijama i svaki se ponašao od
 12. Pozdrav ljudi! Pre 3-4 dana zaglavio se disk u cd plejeru i ne izlazi nikako. Taster za izbacivanje diskova ne reaguje. Funkcija za radio normalno radi, menja stanice, pojačava i stišava ton regularno. Mislio sam da možda plejer baguje zbog vrućine jer je auto ceo dan bio na suncu, međutim nije to. Pre toga je funkcija za izbacivanje radila normalno. Inače, plejer ne čita "progutani" disk već izbacuje na displeju disk error. Pre toga je nekoliko diskova čitao normalno. Ima li neko iskustva sa ovim, neko rešenje, predlog...? Nisam pokušavao da skidam kleme sa akumulatora i slično jer se bo
 13. Pozdrav "komšija"! Ne znam kakva su ti očekivanja ali lako može da se desi da nikad više ne razmišljaš o drugom automobilu! Bije ga glas da je skup za održavanje. Jeste, u odnosu na neka vozila. Ali, za uzvrat pruža ogromno zadovoljstvo u vožnji! Ako si uzeo dobar primerak sigurno se nećeš pokajati! Ja se družim sa BMW-om 7 i po godina i nisam se razočarao, iako sam 2012. godine uzeo kocku koja je bila u zapuštenom stanju. Postepeno sam je dovodio u red i dobio sam jako pouzdan auto, bez obzira što je 1990. godište. Išao sam sa njim u Grčku 2014. godine, letos do Crne Gore, bez ikakvih problem
 14. Slažem se u potpunosti. Zato sam i uzeo e46, karavan, 2004. godište. Na satu piše 320 000, koliko je tačno - videćemo. Generalno ne ostavlja loš utisak. Do sada sam prešao nešto preko 2000 km i nikakvih problema nema. Plaćen 2350 e, ali realno, ima ulaganja oko 600-700 e. Sa registracijom će izaći na 3300-3400, ali je za moje mogućnosti to ok. Nisam očekivao da kupim auto za 2500 e i da nema dinara ulaganja. Za sad sam zadovoljan. Detaljnije na proleće kad budem prikazao auto u rubrici za to.