Recommended Posts

kupe deluje sasvim ok , asto bi ga prodavao..... da nije zbog registracije???

Link to post
Share on other sites

Prodao bih ga zbog posla kojim se bavim, treba mi auto sa cetvoro vrata. Nemogu svakoj budali da ustajem da udje u auto, a i zao mi je da ga arcim po rupama na periferiji.

Sto se registracije tice, registrovan je do januara a i registracija je oko 350e zato sto je registrovan u Raci kragujevackoj,.I da je 500e nije mnogo u odnosu na uzitak koji pruza takav auto.

Link to post
Share on other sites

Lep ovaj kupe :D

A peticu si ti prodao Bojanu 1984 :D

Momak kome sam prodao peticu je iz BG, ali nisam siguran kako se zove. Jutros sam video da je postavio slike.

Auto je bio odlican, u standardu. Motor bruka, ide kao lud, nikad udaran, osim sto sam mu ja polomio branik jer nisam video stub od ulicne lampe, pa sam kupio branik od nekog stranca u boji tako da je i branik original.

I drago mi je da ce momak da ga skocka, jer fali mu sminke, i felne.

Link to post
Share on other sites
Oba autica su super pogotovo e34! Daj neke slike unutrasnjosti!!!

bmw9vu6.jpg

.

bmw7fa2.jpg

Ovo mi je ostalo od slika, a valjda ce ih bojan 1984 postaviti kad sredi auto pa moze da se vidi pre i posle sredjivanja.

ako nista drugo bar ga je oprao. Zima je bila sa puno snega, sneg se otopio i ostalo je blato a ja gazio po blatu pa eto i vidi se.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Evo slika e34 kako sada izgleda.

http://img210.imageshack.us/img210/7025/img4881kp9.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/7277/img4886tx3.jpg

http://img210.imageshack.us/img210/4443/img4883lx6.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/8504/img4887ou8.jpg

Dosta stvari promenjeno,komplet prednji trap sa amortizerima,prednje gume(bacene skije,stavljene Michlein pilot),auspuh srednji i zadnji lonac oridjidji BMW sa

stranca 3.5,kozni krem enterijer,namestio sam tapacirung sibera,rezervoar,posto je onaj pre bio malko busan i balavio,pumpa za gorivo nova,ubaceni podizaci na sva 4 prozora,novi km sat,osvetljenje haube,ventilirajuci diskovi sa vecim celjustima,podigao sam auto za sada samo napred a ovih dana i pozadi(vracam na standard,jel si bile secene oprude i auto bio zakucan za pod),u planu ugradjivanje klime koja mi stoji u garazi i ceka vreme za ugradnju.Toliko za sada.Pozz

Link to post
Share on other sites