Recommended Posts

Eto skinuo kesu sa šoferke i znao sam da je bio razlog zašto je tu-pukotina kod retrovizora :angry: .

Što se motorčića tiče,ovaj mi deluje dobro,urađen je lepo radi ali vidi se da sa mukom nosi ovu karoseriju,moj neki plan je da se kad se stvore uslovi razbuši na 2.5,zamene klipovi i radilica,ostalo da ostane kako jeste.

Inače danas prvo driftovanje po snegu nakon dve godine mučenja sa fwd :dance3:

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...

Ostao sam dužan da zatvorim temu. Usled blagog razočarenja sa motorom i plinom OPET sam došao do zaključka da je neko kom je na forumu bio potis "nikad ne reci nikad ali m20 nikad više!!!" bio potpuno u pravu.Ja i e34 smo se rastali,zamenio ga je Citroen XM 2.0 turbo c.t (benzinac da se razumemo), a novom vlasniku je motor na ovoj petici prolupao za mesec dana,stavljen 2.5 i ova petica sada jezdi Nemačkom jer čovek tamo radi.

Hvala svima na komentarima u temi.Pozdrav!!!

Link to post
Share on other sites

Hvala druže,ma znam ja šta sam kupio ne brini,ali dugo godina vozim Citroen i volim te vremešne hidrauličare,opremu ima koju nema nijedan e34,mesta kao u dnevnoj sobi,ali su zato pouzdanost,kvalitet i osećaj spoja čovek-mašina daleko na strani e34. Planirao sam da bmw ostane duže vreme ali se ispostavilo da sam opet kupovao dupetom a ne glavom,sreća pa vole ljudi da kupe BMW pa makar i bez točkova te sam brzo uspeo da ga prodam. A zašto nisam kupio drugi,zato što dobar e34 ne košta 1K€.

Link to post
Share on other sites