sale.n

Members
 • Content Count

  676
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About sale.n

 • Rank
  bmw znalac
 • Birthday 08/27/1983

Contact Methods

Profile Information

 • Ime i prezime
  Aleksandar Novakovic
 • Lokacija
  Beograd
 • Automobil
  ex E30 320i,BMW E34 520i
 • Link do vaseg automobila
  http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=31915

Recent Profile Visitors

1255 profile views
 1. Hvala druže,ma znam ja šta sam kupio ne brini,ali dugo godina vozim Citroen i volim te vremešne hidrauličare,opremu ima koju nema nijedan e34,mesta kao u dnevnoj sobi,ali su zato pouzdanost,kvalitet i osećaj spoja čovek-mašina daleko na strani e34. Planirao sam da bmw ostane duže vreme ali se ispostavilo da sam opet kupovao dupetom a ne glavom,sreća pa vole ljudi da kupe BMW pa makar i bez točkova te sam brzo uspeo da ga prodam. A zašto nisam kupio drugi,zato što dobar e34 ne košta 1K€.
 2. Ostao sam dužan da zatvorim temu. Usled blagog razočarenja sa motorom i plinom OPET sam došao do zaključka da je neko kom je na forumu bio potis "nikad ne reci nikad ali m20 nikad više!!!" bio potpuno u pravu.Ja i e34 smo se rastali,zamenio ga je Citroen XM 2.0 turbo c.t (benzinac da se razumemo), a novom vlasniku je motor na ovoj petici prolupao za mesec dana,stavljen 2.5 i ova petica sada jezdi Nemačkom jer čovek tamo radi. Hvala svima na komentarima u temi.Pozdrav!!!
 3. Ja mislim da si već otvorio temu za problem sa lerom,napravi prvo auto da radi na benzin ,onda ćeš znati da li je do plina ili do step motora.
 4. Ok, ja sam mislio da ima pošto su svi moji plinaši imali i metalni i plastični , metalni se obično ne dira jer njime može ozbiljno da se poremeti potrošnja,ali ako ima samo metalni i služi za ler onda neka šrafi ;)
 5. Druže pomešao si nisam ja tražio savet za štelovanje već mica bg. mica bg iskopao sam sliku sa moje bivše kocke,evo ovaj šraf zaokružen na slici pronađi na svom rasplinjaču i njegovim pomeranjem doteraj ler na plinu kad je ugrejan motor,neka bude slobodno oko800 obrtaja,malo je 600.
 6. Druže na ovim slikama ne vidi se taj šraf,šraf je na obodu rasplinjača,sa strane ,plastični obično sive ili crne boje,pomeriš ga malo,pa isturiraš auto sačeka da se smiri i vidiš da li je to to.
 7. Odlično, lepo je videti e28 u ovakvom stanju,prava retkost,verovatno jedinstven u zemlji i šire. :thumbsup:
 8. sale.n

  Oglasi

  Valja da ti sklizne noga sa kvačila ili kočnice kad ti je mokra obuća.
 9. Jel ovaj auto sređivan ili je čuvan pod staklenim zvonom,perfektno izgleda,haubu bi valjalo malo srediti odozdo...jedino nisam znao da se na e28 hauba otvara kao kod "običnih" :D automobila.
 10. Odličan :thumbsup: daj neku sliku enterijera i motorčeta ;)
 11. Jel zna neko za šta je ovaj konektor,našao sam ga slučajno u rupici iznad suvozačeve kasete,deluje mi kao da je za radio ili onaj digitalni sat sa t° i datumom,trenutno mi je na autu mehanički satić normalno povezan i ispravan.
 12. 20l plina gradska,pošto se trenutno pali na plin jer je pumpa rekla laku noć, to je to...
 13. Imam mali problem na autu,u pitanju je e34 91.god. Kad auto radi non stop blago,jedva primetno, pirka vazduh iz ventilacije kao da ventilator radi.Vazduh je običan tj. nije grejanje nije ni iz klime.Prekidači su okrenuti na max za grejanje,prekidač ventilatora na nulu.Kad pojačam duvanje recimo na 1 grejanje odlično radi,klima takođe radi. Meni ne smeta baš nešto ali voleo bih da rešim problem osim ako ne mora da raskupusam pola auta.
 14. Ler je ler bez obzira na brzinu, pre svega evo ja ne znam kako mi auto radi na leru dok se kreće jer je tad uvek u brzini nema potrebe da bude na leru. Da li ima ikakve veze što se auto kreće,da li ecu nekako očitava brzinu kretanja pa prema njoj podešava obrtaje?Možda se jednostavno zbuni što se kreće a na leru je jer bi na preko 1300obrtaja trebao da radi cut-off.