Recommended Posts

ne zurim sa sredjivanjem jer imam drugi auto ovo bi mi bio auto koji bih vozio ponekad iz zadovoljstva. Ne zelim da ga mnogo modifikujem zelo bih da ostane dosledan BMW-om dizajnu.

Link to post
Share on other sites

Daj još neku fotografiju, nemoj da si škrt :wink3: . Koji je motor u njemu, u kakvom je stanju limarija...? Kao što neko pre mene reče, uspeh restauracije zavisi, pre svega od para. Može to odlično da ispadne, samo ako si spreman da se otvoriš finansijski. U svakom slučaju, želim ti puno sreće u daljim radovima!!! :thumbsup:

Link to post
Share on other sites

motor je 2.0 sa dobro poznatih 6 cilindara. motor koji daje neverovatan zvuk. limarija je dobra samo sto je lose ofarban pa ga planiram ponovo ofarbati u neku jarko crvenu boju. sta vi mislite o tome?

Link to post
Share on other sites

Lepa kocka, pa sad ako si resio da sredis kako treba pa ni 5godina za sredjivanje i nije dug period, ali da to bude kako treba. Sredis prvo mehanicki da tu bude ful i bez greske, a onda krenes na lickanje i sminkanje. Nabacis m tech 2, isprsis se za neke fine felnice, znaju lepo da cucnu one od alpine, a za neke bbs i da ne pricam sto se mene tice to je dobitna kombinacija. Crvena boja lepo stoji kocki, nabacis neku finu nijansu lepo ti neko to ofarba i ti si poso zavrio, unutra m sedista, volan, sredis sve da nema ogrebotina i to ti je to dobio si auto ko casu. Lako je to da se napise ali malo teze da se uradi, a i boga mi papreno kosta zato...

Uglavnom ovo sto sam napisao je moje misljenje i moj neki ukus, tebi zelim srecu u sredjivanju kocke i da istrajes u tom poslu, i daj jos neku sliku sta si se stiso :P :D

Link to post
Share on other sites

Kocka je trenutno u delovima skinuti su branici unutra izvadjen patos,sedista,skinute sve lajsne priprema se za farbanje. motor je u ok stanju ne duva ne trese jedino mi problem pravi protokomer ako neko ima da proda neka se javi.

Link to post
Share on other sites