Epa da vam pokazem i moju novu makinu!!!!


Recommended Posts

Lepa petica.

Što se mene tiče možeš rešiti par detalja:

što ti kaže Boban sredi pragove, nađeš desnu maglenku, možda osvežiš maglenke i prednje migavce.

( :) i nađeš neki manji, praktičniji "ubeđivač", a umesto ovoga staviš amotizer za za gepek :D )

... ipak je to Bmw ...

Link to post
Share on other sites

Ma biće svega toga, u planu je doterivanje spolja da liči na pravu 5-icu, ima tih sitnica koje ste pomenuli, mada je meni sada najbitnije da sredim trap treba da zamenim centralnu sponu i stabilizatora oba jer imam luft u volanu kao kod dajca znate na šta mislim kada to sredim onda će biti lickanje, samo da se malo povratim u život finansijski.

Link to post
Share on other sites

....

Od skoro sam postao ponosni vlasnik lepog modela E34 518i 93 godiste. Auto je limarijski u pefektnom stanju nigde trulo kao sto ih ima neki, doduse ima par ogrebotina i ulubljenja i jos nekih sitnica sto se moze ocekivati jer je auto bio do skora u taxi sluzbi, enterijer je sasvim solidan trebalo bi promeniti tapacire sedista u dobrom stanju, motor presao 309 hiljada ali radi ekstra mada mu se cuju neki hidro podizaci ali resicu to u skorije vreme trosi po malo ulje ali po malo od prilike na 1.5 do 2 hiljade jedan litar. Trap se treba malo prisrediti treba promeniti stabilizatore i centralnu sponu.

E sad najveci problem na ovom autu je instalacija koja se treba srediti ili promeniti jer dok je bio u taxi pozadi u gepeku snop koji vodi do gepeka je negde deljao i deljao dok nije odeljao i poceo da greje instalaciju i pregrejao da bi napravio kurslus zbog koga su skoro svi sistemi prestali sa radom. Vlasnik taxi firme inace moj dobar drug je neke neophodne sisteme prevezao koji su bitni za rad. Sta mi neradi a to je rikvers svetlo, centralna brava, alarm, grejaci zadnjeg stakla, ABS radi dok ga neprebacim u drugu brzinu, signalizacija u kontrolnoj tabli, raketa za brisace to je prevezano na jednom dodatom prekidacu i jos neke sitnice.

Link to post
Share on other sites