BOKI.7er

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About BOKI.7er

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 04/26/1990

Profile Information

  • Ime i prezime
    Bojan Isakovic
  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    BMW e32
  • Interests
    bmw serije 7
  1. kao sto ti je 777.boban rekao,a pogotovu ako hoces to u srbiji da radis PRVO svi delovi da se nabave sto ti je od prilike 500-600evra bar ovde po srbiji i nije to neka nauka,sigurno ima neko sposoban za to u CG.
  2. komplet pranje mislis standardno spolja i iznutra ili jos nesto?
  3. gde si kliknuo da bi skinuo posto ja ne kapiram ovo jer ima na tri mesta download????
  4. koji je motor u pitanju? proveri lulice na bobinama da nisu ispucale
  5. sad je extra sva cast prava stvar samo moje ime da bude roze =)
  6. koliko para je sve zajedno kablovi,kapa,ruka?
  7. BOKI.7er

    BMW M3 E30

    ubaci neku sliku sa dizalice i onih 5-6 montiranih creva :P
  8. u pocetku su je imali samo 750modeli,a kasnije tj. od '92 do '94 i v8 modeli
  9. veliki sam obozavalac serije 7 generalno,bas kao i vi,ali sebi jos ne mogu priustiti najomiljeniju e38. a o vasoj kolekciji mogu samo da sanjam,bar za sada,jer ko zna sta nosi dan,a sta noc ;).malo je reci u recniku kojima bi se mogla opisati vasa kolekcija i ljubav prema automobilima,zato cu jednostavo reci SVAKA VAM CAST za ljubav pruzenu automobilima i nadam se da cu biti u mogucnosti doci u hrvatsku na vas cuveni skup bmw-a i upoznati se licno sa vama i vasom kolekcijom veliki pozdrav :D
  10. vreme + novac + volja + ljubav = {OO=[][]=OO} svaka cast
  11. danas stigli stikeri ac schnitzer i bmw znak extra ispalo sve u porucenim merama,vec je montirano tamo gde treba sve pohvale :dance3: :pleasantry: P.S. jos samo da vidim koliko ce trajati :P :lol:
  12. To sto se tice mraka i retrovizora nocu si potpuno u pravu a jos kad zamagli malo ili padne neka kisica nista se ne vidi po 5-6 puta izadjem napole ako sam u nekom tesnom parkingu. E sad zakonska regulativa je takva kakva je s tim sto ja imam neki atest iz Vince i ja sam isao na foru dao 2000din na neku kinesku foliju zatamnio sam,sam ceo auto (sto ninasta nije licilo),otissao uradio atest i posle platio profi zatamnjivanje na 50% napred a nazad 80%. i sad kad me zaustavi interventna ili murija ako me pitaju ja pokazem atest i sve je u redu,ali obicno ne pitaju =)
  13. hajde da se cujemo kazi mi jel ono sajtu tvoj broj onaj 064? na njega mogu da te pozovem u neko dogledno vreme da se dogovorimo? aako nije posalji mi u poruci ili cu ti se javiti na fb
  14. to za stel sraf na leru nisam znao ja sam na dugme palio par puta cisto probao i to je to,ali tda je pucao pa zato i kazem. a sto se tice protokomera verovatno je pucao plin pa je zato riknuo,prosto ga skini i rucno pomeraj klapnu u njemu i vidi da li negde glavi ili je negde poklrivljena ako jeste mozes ga baciti,mada ima ljudi koji tvrde da se moze popraviti :blink: ,i mislim da ces tesko naci drugi ili ce biti mnogo skup ili isto poluisprvan kao i tvoj. nego jel si resio problem sa pozicijom menjaca na tabli?